Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Asepal ocupa un pabellón de Sicur con 60 de sus empresas asociadas

Asepal ocupa un pavelló de Sicur amb 60 de les seves empreses associades

04/02/2010

4 febrer 2010

Asepal , l'Associació d'Empreses d'Equips de protecció personal, i les seves empreses associades seran, una vegada més, protagonistes destacats de la fira Sicur els dies 2 al 5 de març de 2010, ocupant un pavelló complet, el número 6, que té una extensió de 10.000 metres quadrats. Encara dins de la celebració del seu vintè aniversari, Asepal utilitzarà a la Fira el lema 'Asepal, 20 anys de qualitat certificada'.
A més de l'activitat comercial de les empreses assistents, el pavelló Sicur Prolabor acollirà la passarel·la de models d'equips de protecció individual que va començar el 2008 i va resultar ser un atractiu afegit per a visitants i mitjans de comunicació. Tant Asepal com els seus socis participaran també en la nova iniciativa d'Ifema, Fòrum Sicur, amb ponències i solucions tècniques, i en altres activitats ja tradicionals, com és la Galeria de Nous Productes, on es destaca la innovació i la qualitat.

A l'estand de l'associació es podrà aprofundir en la utilitat del catàleg de productes certificats en línia que Asepal té ja a disposició dels usuaris a la seva pàgina web www.asepal.es i adquirir la nova edició de la Guia de Selecció d'Equips de Protecció individual.

El pavelló Sicur Prolabor acollirà la passarel·la de models d'equips de protecció individual
El pavelló Sicur Prolabor acollirà la passarel·la de models d'equips de protecció individual.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Empresas de Equipos de Protección Personal

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades