Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las firmas españolas de fabricantes y distribuidores de Equipos de Protección Individual muestran sus novedades en Sicur 2008

Les firmes espanyoles de fabricants i distribuïdors d'Equips de Protecció Individual mostren les seves novetats en Sicur 2008

26/02/2008

26 febrer 2008

"Asepal, qualitat certificada". Aquest és el lema que ha triat la Associació d'Empreses d'Equips de Protecció Personal (Asepal) per a participar en Sicur 2008, que se celebra entre els dies 26 i 29 de febrer.
Les principals firmes de fabricants i distribuïdors d'Equips de Protecció Individual (EPI), agrupades en Asepal, mostraran les seves novetats en el Pavelló 4 dels recintes d'Ifema del Camp de les Nacions, que posseeix una superfície de més de 14.000 metres quadrats.
Com diu el seu lema, Asepal i els seus associats volen en aquesta ocasió posar l'accent en la qualitat dels productes i en la necessitat que aquests estiguin sempre certificats d'acord amb les normatives espanyola i europea més exigents. Com ha assenyalat el nou president de l'Associació, Marcus Kallenbach, "el visitant sabrà mitjançant aquesta identificació que al pavelló 4 hi ha els líders en producció i distribució d'EPI, que se sotmeten a un estricte control de qualitat i que poden comptar amb ells , amb els seus productes i amb la informació i formació necessàries ".

Passarel de Productes

Una de les novetats d'aquest any és la Passarel de Productes, que permetrà presentar els nous EPI de forma molt més atractiva. Es tracta d'una iniciativa semblant a una desfilada de moda en el qual els equips de protecció individual són els protagonistes. Tindrà lloc quatre vegades al dia al pavelló 4 d'Ifema i permetrà a les empreses donar a conèixer els seus productes més innovadors d'una manera molt destacada, mostrant el seu funcionament i els seus avantatges en un aparador singular. El visitant interessat apreciar de forma més àgil i amena les característiques del nou producte.
Les desfilades tenen lloc els dies del 26 al 28 a les 11:30, 13:00, 16:00 i 18:00 hores. I el dia 29 a les 11:30 i 13:00 hores.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis