Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Al Gore inaugurará el Inmas Forum en Preventia

Al Gore inaugurarà el Inmas Forum a Preventia

06/07/2007

6 juliol 2007

L'ex vicepresident dels Estats Units entre 1993 i 2001 i recent Premi Príncep d'Astúries de Cooperació Internacional per la seva contribució a la conscienciació davant el crucial repte del canvi climàtic, Al Gore, impartirà la conferència inaugural del Congrés d'Integració de Sistemes de Gestió a Barcelona el proper 23 d'octubre de 2007 al marc de Preventia .
En aquest Congrés Inmas Fòrum, que se celebrarà a Barcelona el 23, 24 i 25 d'octubre d'aquest any, un grup d'experts internacionals de primer nivell exposaran i discutiran els models de gestió en prevenció de riscos laborals, qualitat, medi ambient i responsabilitat corporativa que s'estan implantant en les grans corporacions internacionals que s'han fixat com a meta la maximització de l'eficàcia dels recursos.

Inmas Fòrum es celebra en el marc de Preventia 2007, saló que reuneix cada dos anys al públic professional del sector de la prevenció i la seguretat. L'exposició també inclou uns tallers divulgatius adreçats no només al públic professional sinó també a joves, per tal de transmetre la cultura de la prevenció.

Inmas Fòrum està configurat per un conjunt d'itineraris temàtics, que es desenvolupen a partir de conferències i taules rodones en què participen ponents especialitzats. Cada itinerari està coordinat per un director.

Per consultar el programa d'Inmas Fòrum, cliqueu aquí .

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades