Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Norma para los equipos de control industrial
UL està treballant per harmonitzar les normes UL amb les de l'IEC

Norma per als equips de control industrial

José Carrascosa. Cap Dept. d'Enginyeria. UL Ibèrica22/06/2007
L'accés al mercat dels EUA pot ser complex, atès que les normatives de seguretat dels productes poden variar d'un estat a un altre. No obstant això, les marques UL Listing i UL recognized Component gaudeixen d'un ampli reconeixement com a prova que un producte és conforme a les normes de seguretat adoptades per UL i el Ansi (l'Institut Nacional Nord-americà de Normes).
Per què és crític que els productes compleixin la norma UL 508? Només els equips de control industrial que hagin estat dissenyats, construïts i avaluats per al seu funcionament i seguretat d'acord amb l'ANSI / UL 508 i la norma canadenca CAN / CSA C22.2 n. º 14 poden portar les marques UL Listing i UL Recognized Component. Com que la norma UL 508 compleix els requisits del National Electrical Code, NFPA 70 (el Codi Elèctric Nacional d'EE. UU.), Aquestes són les marques de certificació de seguretat preferides per les organitzacions comercials i de normalització que determinen i fan complir els codis de seguretat elèctrica als Estats Units i Canadà. Les normes de la IEC (Comissió Electrotècnica Internacional) i la norma UL 508 determinen les propietats de construcció i rendiment dels equips utilitzats en zones sense risc d'explosió. No obstant això, hi ha diferències significatives pel que fa als requisits de la IEC. A continuació, es resumeixen les principals:

La norma UL 508 inclou requisits addicionals per a l'ús de materials plàstics / polimèrics en borneros de connexió i en l'espaiat entre components elèctrics. Serà necessari realitzar una avaluació pel que fa a l'adequació dels materials plàstics / polimèrics empleats segons la funció que realitzen en els equips, per ex.: Suport de parts elèctricament actives, etc.

En termes de potència de l'equip, els assaigs típics per als equips de control industrial es detallen a la Taula 1.

Entre les diferències més significatives s'inclouen les classificacions de producte pel que fa als assaigs d'endurància / sobrecàrrega per als contactors i els relés. A diferència de les classificacions de la IEC com ara AC-1, s'utilitzen potències en CV i igualment per a una classificació de la IEC de DC-15, són freqüents classificacions de B300 pilot-duty.

Per a productes amb envoltant incorporada - aquells que no van muntats en un envoltant final o que formen part d'un envoltant - hi ha requisits addicionals. Els graus de protecció IP contra l'aigua usats a Europa no són aplicables en els Estats Units, on s'utilitzen classificacions de tipus com el tipus 12 (comú per a les aplicacions d'interior).

Les diferències entre aquestes normes provoquen confusió i no faciliten el lliure comerç ni simplifiquen l'accés al mercat del fabricant.

Per aquesta raó, UL està treballant en estreta col·laboració amb diversos grups de treball de l'IEC per harmonitzar les normes UL amb les de la IEC.

L'esforç d'harmonització està avançant positivament i s'ha materialitzat en la publicació de la UL 60.947-1 i la UL60947-4-1 per als controladors de motors.

Els integrants dels grups de treball estan en aquest moment estudiant altres productes com ara els controladors programables, conductors i botons d'encesa.

  • Temperatura
  • Envelliment accelerat
  • Sobrevoltatge i subvoltaje
  • Fallada de components
  • Sobrecàrrega
  • Protecció contra estirades
  • Resistència a la fatiga
  • Protecció contra lliscament
  • Calibració (per relés sobrecarregats)
  • Flexibilitat de cables
  • Rigidesa dielèctrica
  • Torsió de terminal
  • Circuits secundaris
  • Corrents de derivació a terra
  • Assajos de curtcircuit, per a circuits amb corrents
  • Protecció contra contacte amb les parts actives dels de curtcircuit estàndard i per a circuits amb components muntats en porta.
  • Corrent de curtcircuit ampliada (opcional).

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    24/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis