Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Caprari, sinónimo de poder de bombeo
Avui en dia, el "life cycle cost Caprari" no tem comparacions

Caprari, sinònim de poder de bombament

Redacció QU01/06/2006
Són ja 60 anys complerts del naixement de la fàbrica de bombes a Itàlia i 25 anys de la creació de la seva filial a Espanya. Originàriament adreçada al sector agrícola, avui en dia Caprari és un grup independent internacional líder en el disseny i manufactura de bombes i electrobombes centrífugues amb un ampli ventall d'aplicacions en les aigües industrials i civils, netes i residuals. Tan important com la qualitat dels productes, són la capacitat i experiència per oferir solucions avançades en la gestió del cicle integral de l'aigua.
Imagen

Seixanta anys de protagonisme

Amadio Caprari funda Caprari el 1945, sempre recolzat per la seva dona Ada, en Rolo, petita ciutat de la província de Reggio Emilia (Itàlia). Inicialment, la companyia concentra la seva producció en bombes de superfície destinades a l'ús agrícola. Després d'arribar en breu temps una considerable reputació basada en les característiques tècniques i innovadores dels seus productes, el taller es converteix en una indústria especialitzada la producció i distribució de bombes dóna resposta a un ampli sector de la indústria de l'aigua.

En les dècades dels 60 i 70, es desenvolupa el disseny i producció d'electrobombes per a pous i en la dècada dels 80 es sumen al catàleg de productes les electrobombes per a aigües residuals.

El 2005, any del 60 aniversari, Caprari es posiciona en el mercat internacional com un grup independent, especialista en bombes i electrobombes centrífugues, punt de referència en la gestió del cicle integral de l'aigua, mitjançant una amplíssima i profunda gamma de productes per a aigua neta i residual.

Líder en el mercat europeu en electrobombes submergides; expert durant dècades en bombes d'eix vertical per a pou profund; actual líder al mercat italià a bombes per a aigües brutes i residuals. Altres productes que completen la gamma de bombes residuals són els oxigenadors, els agitadors i acceleradors de corrent, els airejadors i en la gamma d'aigua neta, les bombes d'eix horitzontal monobloc i multi-etapes sobre bancada per a reg, indústria i aplicacions civils.

Els sectors d'aplicació dels seus productes són molt variats: des de l'abastament a la depuració; des de l'extracció de pous profunds al bombament d'aigües civils i industrials, i un altre tipus d'aplicacions com a fonts decoratives, rentat industrial, camps de golf, neu artificial...

El compromís de Caprari es basa en promoure una cultura responsable de la gestió de l'aigua. Tots els productes estan concebuts per col·laborar en la preservació i respecte dels recursos naturals mitjançant l'estalvi d'energia, limitats nivells sonors i l'optimització dels rendiments tècnics, la qual cosa forma part integral de la seva estratègia corporativa. Per aquest motiu, Caprari dedica constantment la seva energia al desenvolupament tecnològic de tota la seva gamma per millorar rendiments i assegurar un major equilibri i ús eficient dels recursos energètics naturals. Avui dia, el "life cycle cost Caprari" no tem comparacions.

La satisfacció del client

El 2005, any del 60 aniversari, Caprari es posiciona en el mercat internacional com un grup independent
L'estructura de l'organització garanteix la qualitat d'un servei global. El grup Caprari compte a Itàlia amb tres fàbriques productives. La seu Caprari està a Mòdena, on es produeixen la majoria de les bombes i electrobombes centrífugues. Les altres dues plantes estan establertes en Rubiera (fàbrica de motors SWM, SpA) i en Crevalcore (Fosa Fondmatic, SpA).

Els motors submergits per a pou es fabriquen a la SWM des de 1965. Alta qualitat del procés productiu, àmplia gamma de potències i versions i alts volums de producció situen a SWM entre les més importants empreses del sector, líder en motors submergits per bombes, reconeguts per la seva fiabilitat i longevitat. Programa de Producció:

• Motors Submergits de 6 "a 14"

• Potència de 5,5 a 370 kW

• 2 i 4 pols

• 50 i 60 Hz

La planta Fondmatic, establerta el 1974, és especialista en la producció de ferro fos per a la indústria mecànica i hidràulica i reuneix les condicions que responen als nivells més exigents de protecció mediambiental emprant tecnologia punta en el sector.

De fet, totes les línies de productes es basen en tecnologia avançada i les innovacions es desenvolupen sota la meticulosa supervisió de la divisió R + D.

De la combinació de la cura disseny i qualitat de les matèries primeres i la informació de la xarxa de vendes, s'obté un resultat d'alta competència tècnica basat en una llarga experiència al servei del client al llarg del planeta. El grup compta amb 7 filials: a França, Espanya, Regne Unit, Alemanya, Portugal, Grècia i Austràlia i dos joint ventures al Pròxim Orient. La companyia està representada en més de 70 països. Compta amb un equip de més de 700 empleats dels quals 200 fora d'Itàlia. L'elevat estoc de peces de recanvi i de material acabat garanteix una ràpida resposta i imbatible servei al llarg dels mercats internacionals. El seu personal especialitzat i superior fiabilitat tècnica són també factors de diferenciació.

El compromís de Caprari es basa en promoure una cultura responsable de la gestió de l'aigua
En una paraula, la fortalesa de "Caprari pumping power" resideix-segons afirmen des de l'organització-, en la seva habilitat per a solucionar problemes de bombament combinat amb la capacitat per establir amb la clientela duradores relacions comercials.

La companyia posa el seu esforç a aconseguir els millors rendiments operatius, la millor assistència i servei post-venda, ajustant-se a les diferents necessitats en les diferents etapes contractuals. Naturalment, aquest objectiu s'aconsegueix només amb rapidesa de resposta en totes les àrees operatives, un ampli ventall de peces de recanvi i la qualitat d'escolta comercial. La seva estratègia es concentra en l'esforç en R + D, materials de qualitat, solucions globals i eficients des del punt de vista econòmic, i assessorament expert. El fet que molts dels seus clients els segueixin sent fidels durant anys dóna testimoni de la fe dipositada per aconseguir les millors solucions a cada problema. L'experiència i saber fer especialitzat es comparteix amb la clientela el que consolida sòlides relacions comercials a través del temps.

K-kompact horitzontal
K-kompact horitzontal

La qualitat i la inversió com a claus

La percepció per part de la clientela és de qualitat i innovació tant en els productes, com a nivell de l'organització i del servei comercial. La companyia va arribar als estàndards del sistema de qualitat mitjançant l'obtenció del certificat UNI EN ISO 9001:2000 i des de 1994. Testimoni de l'eficàcia de Caprari com a organització, gestió, processos productius i aproximació comercial.

Un exemple de la capacitat innovadora de Caprari en l'obtenció de solucions en el sector de l'aigua residual és la nova sèrie de bombes "K-Kompact". Reflex de reeixits anys i d'una gran tradició en el sector de l'aigua residual i de la indústria de l'aigua en general, aquesta sèrie s'ha desenvolupat per a càmera seca. Més de 80 nous models, tant en versió vertical com horitzontal. La sèrie és extremadament compacta, fiable, fàcil d'instal lar i de mantenir i molt flexible en la seva ocupació.

L'èxit és fruit de la inversió en tecnologia per la qual cosa per Caprari la recerca i el desenvolupament tecnològic són peça essencial en l'estratègia de creixement de la companyia. La forta inversió en eines de disseny i sistemes tecnològics lustren el valor que la companyia atorga a l'estudi, disseny i desenvolupament de nous productes i solucions on s'integren la dinàmica de fluids i el disseny mecànic.

Un exemple de la capacitat innovadora de Caprari en l'obtenció de solucions en el sector de l'aigua residual és la nova sèrie de bombes K-Kompact
Es realitzen simulacions per ordinador per testar la fiabilitat i rendiment dels projectes abans de la fase de prototip. S'aconsegueix així crear productes més eficaços i escurçar els temps de desenvolupament. És una altra mostra de la racionalització de l'estructura productiva de Caprari, amb un caràcter cada vegada més flexible.

De cara al futur

Amb vista al futur, l'empresa centra la seva energia en l'escolta dels requeriments de la indústria de l'aigua oferint contínuament una eficient gamma de productes amb un bon "life cycle cost". Consolidar la forta posició en el mercat de l'aigua neta, especialment basada en les bombes submergides i continuar expandint la seva posició en el mercat de les aigües brutes residuals és meta de la companyia. Caprari també vol estendre la seva ja àmplia xarxa d'enginyers com a resposta cada vegada més especialitzada als clients.

El nucli històric del negoci de Caprari, dins de les fronteres del mercat europeu, amb forta presència al Pròxim Orient i Nord d'Àfrica, s'expandeix cada cop més cap a països de l'Est d'Europa que anuncien un desenvolupament força ràpid tal com ve contrastant la companyia al llarg dels últims anys. Igualment, la seva presència a Àsia així com en el continent americà, en particular a Llatinoamèrica, jugarà un paper important en el mitjà termini i llarg termini. Per Caprari el futur és prometedor i indubtablement, tal com deia el seu fundador, "cada vegada més persones sabran que triant els nostres productes i serveis obtindran solucions per a totes les seves necessitats".

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades