Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bombas Caprari presenta sus últimas novedades de productos en Smagua

Bombes Caprari presenta les seves últimes novetats de productes a Smagua

28/03/2006

28 març 2006

Bombes Caprari assisteix a Smagua, el Saló Internacional de l'Aigua, que comença avui a Fira de Saragossa, per presentar les seves últimes solucions per al cicle integral de l'aigua, des del bombament de pous profunds a la distribució i abastament, des de la recollida de les aigües residuals, civils o industrials al tractament de depuració per a la seva posterior reutilització. Al pavelló 4, estand BC/37-40 s'exhibeixen, entre molts dels productes Caprari, les electrobombes per a líquids carregats sèrie KC-KS. Aquestes electrobombes representen una resposta de la tecnologia a l'exigència de preservar les aigües i l'ambient de la degradació causada per un frenètic desenvolupament de la civilització industrial. Per preservar les condicions necessàries de vida, és necessari que l'aigua, després d'haver estat contaminada a les formes més usuals de la vida moderna (ús urbà, industrial, rural i després abocada en clavegueres), vingui depurada de la seva càrrega contaminant i tornada al medi ambient llista per continuar el cicle natural de la vida.

Les electrobombes KC-KS han estat estudiades per a la impulsió d'aigües residuals urbanes, en plantes de depuració o de tractament o d'evacuació d'aigües. Un sol tipus de bombes no hagués pogut satisfer tot tipus d'exigències. Paral·lelament a les bombes amb rodet monocanal, es troben també disponibles les bombes "vortex" amb rodet obert-retardat. Al millor rendiment del rodet monocanal, se li contraposa la millor capacitat del "vortex" per al treball amb líquids que continguin concentracions de gas en solució.

A més d'aquesta, altres diferències en avantatge d'un o altre tipus de rodet determinen l'elecció de la bomba submergible amb relació al líquid que ha d'elevar. L'àmplia gamma de models permet satisfer múltiples necessitats. Abasta des de les electrobombes especialment estudiades per a l'ús domèstic, lleugeres i fàcils de manejar, fins a les robustes electrobombes per a obres, idònies per a condicions de treball més exigents. Són fàcils d'usar, n'hi ha prou connectar el cable d'alimentació a l'equip elèctric de protecció i comandament i la canonada d'impulsió a la relativa boca de l'electrobomba.

Les electrobombes de la sèrie K a la versió "EX" (antideflagrant) han estat específicament estudiades per l'ocupació en les zones amb presència d'atmosfera potencialment explosiva, les mateixes tenen certificació segons les classe EEx d IIB T4.

foto

Empreses o entitats relacionades

Bombas Caprari, S.A.
Feria de Zaragoza

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades