Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Carlos Pecino, adjunto a ventas nacionales de Bombas Caprari
“La fiabilitat és la clau en la selecció d'un bomba”

Entrevista a Carlos Pecino, adjunt a vendes nacionals de Bombes Caprari

Irene Relda13/05/2014

Bombes Caprari, S. a. compte una estructura departamental completa per donar tots els serveis que els seus clients requereixen: un gran magatzem, així com serveis logístics, financers, tècnic-comercial i posventa. “Disposem d'una xarxa de vendes composta de delegacions pròpies, agències i distribuïdors per tot el territori nacional que ens permet estar present a cada moment que el nostre client ens requereix. També gestionem i donem el mateix suport al mercat llatinoamericà”, explica Carlos Pecino, adjunt a vendes nacionals de l'empresa.

Carlos Pecino, adjunt a vendes nacionals de Bombes Caprari
Carlos Pecino, adjunt a vendes nacionals de Bombes Caprari.

Parli'ns de la seva gamma de bombes.

Nostra casa mare a Itàlia desenvolupa productes per a tot el cicle integral de l'aigua, des de la captació i la impulsió, passant per tots els processos de tractament i depuració fins a l'abocament.

Quin és el seu producte estavella?

Tots els nostres productes són de primer nivell qualitatiu, si bé, tenen major repercussió en el nostre volum de facturació, les bombes i motors submergits per a aigua neta, bombes d'eix vertical, bombes submergibles per a aigües residuals i bombes multicelulares d'elevades prestacions per a proveïment.

A quins sectors dirigeixen els seus productes?

Com apuntava anteriorment, tenim el producte per al cicle integral de l'aigua i això ens permet dirigir-nos a diferents sectors: enginyeries, obres públiques d'infraestructures hidràuliques, reg, aplicacions industrials i d'oci, etc…

Imagen

Quin és el perfil dels seus clients?

Des d'enginyeries especialitzades fins a professionals d'instal·lacions de bombament, constructores, distribuïdors i instal·ladors de maquinària.

I què creu que els diferencia de la seva competència?

L'àmplia gamma de productes, la flexibilitat, el servei i l'atenció personalitzada, que ens ha permès que els professionals d'aquest mercat ens tinguin en ment quan els sorgeix la necessitat.

El sector ha evolucionat molt al llarg dels anys, quins desenvolupaments destacaria?

El desenvolupament dels equips orientat a l'eficiència i estalvi energètic, aquesta és la pedra angular de l'evolució tecnològica dels nostres productes.

Què li demana l'usuari a una bomba?

Fiabilitat, aquesta és la clau en la selecció d'un equip. Si bé, la crisi ha fet que la cerca d'equips econòmics, permeti la introducció de fabricats diferents i s'hagi desvirtuat aquesta premissa.

Imagen

Parli'ns de les tendències en bombes i valvulería.

La tendència en bombes és aconseguir òptims rendiments per aconseguir estalvi energètic en les instal·lacions de bombament i contribuir així a la sostenibilitat ambiental que la naturalesa i la societat exigeix.

A quins reptes s'enfronta el sector avui?

Sobretot a la competència deslleial que introdueix producte de fabricació barata i poc fiable al mercat, tant en aspecte tecnològic com a qualitatiu.

Cuán important creu que és la R+D en aquest sector?

És prioritari. En aquests dos últims anys, en plena recessió econòmica, Caprari ha desenvolupat nous equips amb millors prestacions hidràuliques i elèctriques, millors rendiments, versatilitat en la instal·lació i fins i tot amb estètica millorada, orientats a totes les tipologies de bombes de la nostra gamma.

I en què s'investiga en l'actualitat? Com seran les bombes del futur?

En com aconseguir equips, tant des del punt de vista hidràulic com des del punt de vista elèctric, més eficients, més respectuosos amb el medi ambient, reduint la petjada de carboni al llarg de tot el seu procés productiu, amb millor Life Cycle Cost i sempre al capdavant en prestacions. En definitiva, un producte fiable, eficient, respectuós amb el medi ambient i que mantingui una bona relació qualitat/preu.

foto

Empreses o entitats relacionades

Bombas Caprari, S.A.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    11/06/2024

  • Newsletter Seguridad

    04/06/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis