Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Más de 1.000 días sin accidentes con baja en las instalaciones de Placo

Més d'1.000 dies sense accidents amb baixa en les instal·lacions de Placo

25/10/2013

25 d'octubre de 2013

La política de Saint-Gobain Placo en matèria de seguretat laboral i higiene en el treball ha possibilitat que el passat mes de setembre es complissin els 1.000 dies sense accidents amb baixa en el conjunt de les instal·lacions de les quals disposa a Espanya.

Aquests dos anys i mitjà, en els quals no s'ha produït cap accident laboral amb resultat de baixa, mostren el compromís de la companyia per la salut i seguretat laboral, tant amb els seus empleats com amb els qui visiten qualsevol de les seves instal·lacions.

En l'actualitat, la companyia compta amb 8 centres industrials i diverses pedreres per tota la Península per a l'extracció de guix i la seva posterior comercialització de productes en base guix (placa de guix laminat, sostres, guixos tradicionals i moderns, entre uns altres).

“Per a nosaltres el més important són les persones, per la qual cosa hem implantat una política de seguretat on els nostres empleats resulten el centre de la mateixa, tant per ser el principal objectiu com per que a través de la seva implicació ens possibilita aconseguir importants objectius com a est”, afirma Víctor Baptista director general de Saint Gobain Placo Ibèrica.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis