Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Opción de salida omnidireccional innovadora para sirenas BEx

Opció de sortida omnidireccional innovadora per a sirenes BEx

18/10/2013

18 d'octubre de 2013

Imagen

I2S ha introduït una nova opció per a la seva nova gamma de sirenes BEx a prova d'explosions capdavanteres de mercat. Un nou disseny de botzina de sortida gira el so 90 graus en un patró radial i omnidireccional sense reduir els nivells de sortida de so de la unitat.

Això és especialment idoni per a les unitats de sirena/abalisa combinades que normalment s'instal·len amb la balisa en la part superior i la botzina encarada cap avall de manera que la sortida de so apunta directament al sòl, limitant el seu abast i impacte. A més de millorar l'efectivitat de les unitats combinades BEx, la botzina radial ofereix una petjada més petita que la direccional, permetent que les unitats s'instal·lin en llocs on l'espai és reduït.

La nova versió 'R' pot especificar-se para totes les sirenes i unitats de combinació BEx. La gamma BEx de quatre fases i 45 tons està disponible en classificacions EEx d i EEx d'i està aprovada per utilitzar-se en zones de gas 1 i 2 i zones de pols 21 i 22. La família consisteix en sirenes de 117 dB a 1m i 123 dB a 1m, les versions Hootronic que reprodueixen fidelment la sirena, timbre i campana electromecànics, altaveus de 15 i 25 W i balises de 5, 10, i 21 juliols tradicionals.

La companyia té més de 20 anys d'experiència en el disseny i la fabricació d'una gamma completa de sirenes, balises, altaveus, alarmes de veu i sirenes d'avís de catàstrofes per als mercats del petroli i el gas, industrials, marins i àrees perilloses.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades