Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Infaimon presenta la EL-2800C-PMCL, la nueva cámara de la serie Elite de Jai

Infaimon presenta l'EL-2800C-PMCL, la nova càmera de la sèrie Elite de Jai

13/09/2013

13 de setembre de 2013

Imagen

EL-2800M-PMCL i EL-2800C-PMCL són els primers models de la sèrie Elite de JAI, de Infaimon, una nova família de càmeres industrials d'alt rendiment, especialment dissenyades per a aplicacions on la qualitat de la imatge és primordial. Aquestes noves càmeres de 2,8 megapíxeles utilitzen sensors CCD progressius Sony (ICX674) de 2/3’’ amb tecnologia EXview HAD CCD II.

Les càmeres EL-2800 tenen excel·lent sensibilitat, resposta NIR comprovada, smear reduït, alta eficiència quàntica i uniformitat en grans imatges mentre minimitzen les fugides de l'obturador i el soroll de lectura per a una qualitat superior de la imatge. La càmera pot capturar fins a 54,7 imatges per segon a màxima resolució (1920x1440 píxels) i a 60 imatges per segon en la manera HD 1080p (1920x1080 píxels).

Amb el control automàtic de nivells (ALC), control de P-iris i la capacitat de controlar un sistema motoritzat de 3 eixos, les càmeres EL-2800 són opcions perfectes per a aplicacions exteriors on les mudances d'il·luminació són constants, tals com a control de tràfic, vigilància d'altes prestacions i esports.

La càmera és també ideal per a inspeccions de semiconductors, microscopía i oftalmologia, així com en àrees que requereixin un alt rang dinàmic, màxima qualitat d'imatge i alta sensibilitat de llum.

Tant el model monocrom com el model color porten incorporats maneres de scanning parcial o fix per augmentar el frame rate, múltiples maneres de trigger, 256 punts de LUT i molt més. Els connectors mini Camera Link Dual suporten configuracions Basi o Medium per mantenir el màxim frame rate depenent de la profunditat de bits de la sortida.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis