Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Caprari lanza al mercado sus nuevas líneas Energy, Desert, Endurance, Hi-Tech y Hi-Tech Desert.

Caprari llança al mercat les seves noves línies Energy, Desert, Endurance, Hi-Tech i Hi-Tech Desert.

05/07/2013

5 de juliol de 2013

Caprari aporta solucions tècniques i tecnològiques de gran impacte. Pionera en el sector en la utilització de programaris innovadors per al disseny, compta amb un excel·lent know-how especialitzat, tant a nivell de projecte com a nivell aplicatiu, capaç de garantir una perfecta harmonització entre el disseny fluidodinámico i la mecànica. Neix així Next Generation: un projecte de llarg abast, pensat per llançar al mercat les noves línies de producte, útil per a una transmissió efectiva de la dimensió d'innovació i de valor del producte Caprari, mitjançant una comunicació totalment renovada.

A través de Next Generation l'excel·lència de les solucions Caprari es reflecteix plenament en la imatge coordinada recolzada en els més moderns suports tecnològics: aplicacions mòbils, vídeos i web.

Imagen
Materials innovadors, processos productius sofisticats i mètodes de recerca a l'avantguarda, són les característiques distintives de les noves línies de producte Caprari llançades al mercat: Energy, Desert, Endurance, Hi-Tech i Hi-Tech Desert.

La sostenibilitat ambiental dels productes i l'eficiència energètica són les característiques intrínseques de les noves solucions que garanteixen altíssimes prestacions, màxima fiabilitat i resistència. Amb l'habitual atenció a les exigències dels clients, l'empresa es proposa garantir la competitivitat dels productes en termes d'inversió inicial, costos de servei i de manteniment.

Les electrobombas Energy es caracteritzen pel seu rendiment ‘best in class’ i les seves prestacions ‘benchmark’. Caprari ha aconseguit l'estalvi energètic a través d'una estricta supervisió dels processos productius a partir de la concepció del disseny, que des de sempre privilegia la menor despesa possible d'energia, continuant amb l'elecció dels materials emprats i els instruments de producció i de treball adoptats.

Gràcies a la indubtable fiabilitat i durabilitat dels productes, l'empresa aconsegueix garantir els millors avantatges en termes econòmics per al client i el menor impacte per al nostre medi ambient.

Les noves bombes submergides de la línia Desert, per a pous petits i mitjans, representen la resposta Caprari a les exigències d'elevades prestacions i de durabilitat en condicions d'ús molt exigents. Compactes i inoxidables, conjuguen potència i fiabilitat gràcies a la qualitat dels materials utilitzats i a les innovadores solucions constructives.

La nova generació de motors submergits Hi-Tech i Hi-Tech Desert destaquen per la innovació, la tecnologia i l'exclusivitat. Representen el resultat d'una constant recerca, amb l'aplicació de les més modernes tecnologies de disseny, integrades en les més avançades tecnologies productives. Garanteixen prestacions molt elevades, màxima fiabilitat en condicions d'ús exigents i una elevada resistència a les temperatures.

Empreses o entitats relacionades

Bombas Caprari, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades