Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Brady desarrolla una película de formación sobre las mejores prácticas globales de bloqueo/etiquetado

Brady desenvolupa una pel·lícula de formació sobre les millors pràctiques globals de bloqueig/etiquetat

28/06/2013

28 de juny de 2013

Brady Corporation, proveïdor global de solucions de seguretat industrial ha desenvolupat una pel·lícula de formació per mòduls per al procediment de seguretat de bloqueig/etiquetat. La pel·lícula està diseñada per informar i formar als caps de seguretat i als treballadors que estan exposats a energies d'equipament perilloses. La pel·lícula de formació de millors pràctiques globals de bloqueig/etiquetat està disponible en més de 10 idiomes.

Imagen

La veritable fortalesa dels procediments de seguretat resideix en l'acceptació i la practicidad. Si el personal segueix el procediment de seguretat, es pot reduir el nombre d'incidents. A causa de la importància que té, Brady Corporation ofereix aquesta pel·lícula en diversos idiomes: anglès britànic, anglès americà, francès estàndard, francès canadenc, alemany, espanyol, italià, holandès, polonès, portuguès, turc, rus i xinès.

En tots els idiomes, la pel·lícula de bloqueig/etiquetat mostra com utilitzar els diferents dispositius de bloqueig/etiquetat i com prevenir incidents i fatalitats. El que la pel·lícula mostra és com els petits passos lògics i sense amb prou feines esforç poden tenir semblant impacte en la seguretat dels treballadors. Es poden afegir o eliminar mòduls de la pel·lícula de formació en funció de les necessitats de cadascun.

El bloqueig/etiquetat (Lotus) és un procediment segur per garantir que les màquines perilloses estiguin correctament tancades i no tornin a posar-se en funcionament abans de completar el manteniment o el servei. El bloqueig/etiquetat treballa en conjunt amb el dispositiu de tancament/bloquejo que habitualment tanca el dispositiu o la font d'energia en tal posició que les fonts d'energia perilloses no poden connectar-se. El procediment requereix que s'apliqui una etiqueta al dispositiu tancat que indica que no hauria de connectar-se.

Tots dos dispositius de bloqueig/etiquetat i la pel·lícula de millors pràctiques globals de bloqueig/etiquetat poden ser valors importants per reduir el nombre d'incidents o riscos de manteniment i servei. Mitjançant el tancament de la font d'energia, bé sigui elèctric, mecànic o hidràulic, l'equip en funcionament és més segur i menys propens a causar danys. Quan l'últim treballador de manteniment ha retirat el cadenat, la font d'energia pot tornar a connectar-se. Això fa que cada treballador de manteniment sigui responsable de la seva seguretat individual i fa del bloqueig/etiquetat un aliat fiable per reduir el nombre de riscos i incidents en qualsevol indústria.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis