Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ifema dirige a Asia e Iberoamérica su expansión internacional

Ifema dirigeix a Àsia i Iberoamèrica la seva expansió internacional

22/03/2013

22 de març de 2013

En els propers dies, la Institució Firal de Madrid dóna el salt a l'exterior amb dos projectes firals vinculats als sectors de l'energia i la seguretat. Es tracta de les fires Matelec Xina, que se celebra del 27 al 29 de març a Xangai, i Sicur Llatinoamèrica, que tindrà lloc a Santiago de Xile, del 3 al 5 d'abril. Ambdues versions internacionals de dues de les més importants fires industrials d'Ifema, seran organitzades en col·laboració amb els principals operadors locals i amb una important presència d'empreses espanyoles interessades a obrir-se camí en l'exterior.

Segueix els passos d'aquests projectes, Genera Llatinoamèrica, la celebració dels quals està prevista també a la capital xilena en el mes d'octubre (16 al 18), congregant a un sector puixant com és el de les energies renovables, de creixent demanda a Xile per als propers anys, i els interessos dels quals a Espanya miren ara als mercats internacionals.

Luis Eduardo Cortés, president d'Ifema
Luis Eduardo Cortés, president d'Ifema.
L'engegada d'aquests projectes representa no solament una via d'expansió de la pròpia activitat i del model de negoci d'Ifema, sinó un valor afegit per a aquests sectors industrials i per a les empreses interessades als mercats asiàtic i iberoamericà, així com el millor reclam per atreure compradors internacionals cap al nostre país. En moments de debilitat de la demanda interna i amb un mercat europeu molt madur per a les exportacions, la possibilitat de comercialitzar en àrees en expansió com Xina i Xile es fa imprescindible per a les nostres indústries. En aquest sentit, Ifema porta diversos anys treballant en prospeccions de sectors amb vocació internacional, així com en mercats receptius per al desembarcament de les seves fires a través d'aliances estratègiques en ambdues àrees geogràfiques per exportar les seves marques amb les màximes garanties.

Altres àrees d'internacionalització d'Ifema se situen a Corea, on ostenta la delegació comercial del principal operador i recinte firal del país, Coex, i la presència a Iberoamèrica en el sector de l'educació de tercer grau, que el seu principal comprat receptor és Espanya. A això se sumen altres accions com a inversions als programes d'Hosted Buyer, pels quals més de 2.000 compradors i majoristes dels mercats més atractius per a les nostres indústries acudeixen amb una agenda professional de trobades b2b per consolidar negoci en les fires més internacionals que se celebren a Madrid. Una gestió recolzada per les oficines comercials que IFEMA té per tot el món.

Ifema és el primer organitzador firal d'Espanya, amb una oferta d'al voltant de 80 fires i 500 actes, convencions i congressos anuals, en els quals participen més de 33 mil empreses i assisteixen 2,6 milions de visitants de tot el món. L'impacte de la seva activitat com a motor de desenvolupament econòmic a la Regió es xifra en més de 2.000 milions d'euros, l'1,2% del PIB i en 44 mil llocs de treball. El 20% dels seus participants són internacionals i el 10% dels seus visitants provenen de tot el món.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis