Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Smurfit Kappa Canarias premiada por Asinca por su gestión en prevención de riesgos laborales

Smurfit Kappa Canàries premiada per Asinca per la seva gestió en prevenció de riscos laborals

20/12/2012

20 de desembre de 2012

Smurfit Kappa Canàries (Iberoamericana) ha estat guardonada en els Premis Asinca 2012 a la Innovació en el Sistema de Gestió de la Prevenció de Riscos Laborals en el sector industrial, en la categoria de Petita Empresa.
Asinca (Associació Industrial de Canàries) ha atorgat a la planta canària del Grup Smurfit Kappa aquest premi en reconeixement a l'excel·lent gestió de la prevenció de riscos que realitza Smurfit Kappa Canàries (Iberoamericana), destacant totes les iniciatives que duu a terme per fomentar la cultura preventiva entre els seus treballadors.
El director general d'Indústria del Govern de Canàries, Juan Antonio León Robaina, i el president d'Asinca, Eugenio Castillo, van lliurar el premi a Ignacio Landa, Director Gerent de Smurfit Kappa Canàries (Iberoamericana) en un acte celebrat el passat mes de novembre.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis