Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a IDC Tecnología y Sick organizan una jornada de ‘Servicios Técnicos para la Seguridad Industrial’

IDC Tecnologia i Sick organitzen una jornada de ‘Serveis Tècnics per a la Seguretat Industrial’

17/12/2012

17 de desembre de 2012

El passat 29 de novembre l'empresa IDC Tecnologia va actuar com a amfitriona en una jornada dedicada als ‘Serveis Tècnics per a la Seguretat Industrial’ en les seves instal·lacions a Alcalá d'Henares, presentant el ventall de serveis que aquesta empresa ofereix en la seva funció com a Centre Tecnològic d'Integració de Sick a Espanya està autoritzada a realitzar.
Després de la benvinguda per part de David Pedroviejo, director comercial d'IDC Tecnologia, Josep Plassa, responsable de Seguretat de Sick a Espanya, va aprofundir els aspectes teòrics legals en la responsabilitat que cau sobre el fabricant i/o l'usuari de la maquinària industrial abans de presentar una sèrie de casos pràctics pels més de 25 assistents que procedien de 16 empreses diferents.
Foto de grup dels assistents a la jornada
Foto de grup dels assistents a la jornada.
Els encarregats de seguretat i prevenció s'enfronten a un complex compendio de lleis, regulacions, requisits de marcat i directives: una supervisió exhaustiva d'aquestes variables resulta vital. I aquí és on entra en joc l'aliança per al mercat local de la zona centro d'IDC Tecnologia amb l'empresa Sick, coneixedora dels diferents requisits i fins a l'últim detall dels seus fonaments. “Més de 10.000 inspeccions de seguretat realitzades per Sick o els nostres partners a nivell mundial cada any ens avalen”, confirma Josep Plassa.

L'acompanyament de Sick en la matèria ajuda al fet que les organitzacions desenvolupin una cultura de seguretat, tant pel que concerneix la maquinària ja existent com en la planificació i l'adquisició de nous equips. Durant tot el cicle de vida de la maquinària, partint de la planificació i el disseny, fins a l'engegada, manteniment i adaptacions de seguretat, el seguiment de la seguretat minimitzarà els riscos per a persones i equips en totes les fases del procés.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis