Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sick organiza una jornada de soluciones para tráfico

Sick organitza una jornada de solucions per a tràfic

03/12/2012

3 de desembre de 2012

El passat 27 de novembre, en les seves noves instal·lacions en St. Just Desvern (Barcelona), l'empresa Sick va donar la benvinguda a 20 clients provinents del sector per presentar les últimes novetats en solucions sensóricas dissenyades per al tràfic.

El transport de mercaderies i persones actual ha aconseguit un enorme grau d'optimització mitjançant l'ús de sistemes de control i seguretat. Els sensors destinats al mesurament i registre de diferents tipus de dades són el fonament essencial del funcionament correcte i durador d'aquests sistemes.

És en aquest tipus d'aplicacions on la llarga experiència de Sick en tecnologia de sensors per a exteriors suposa una garantia de confiança. Sick Espanya des de fa molts anys està col·laborant en projectes nacionals i internacionals de tràfic (sistemes de peatge, detecció de fum i ventilació en túnels).

Jornada de solucions per a tràfic organitzada per Sick
Jornada de solucions per a tràfic organitzada per Sick.
No obstant això, el recent llançament de l'equipo TIC (Traffic Information Collector) àmplia de forma considerable el ventall de solucions que la multinacional alemanya és capaç d'oferir per a aplicacions de tràfic: El TIC permet la classificació de vehicles en múltiples carrils, fins i tot tenint en compte canvis de carril i en el cas d'alta densitat de tràfic. L'equip és resistent a situacions climàtiques adverses i permet el registre de dades addicionals com a velocitat i dimensionament del vehicle. El TIC es pot emprar per a tasques tan variades com l'explicat de vehicles, peatges, gestió de tràfic, detecció d'embusos i detecció d'excessos d'altura.

Altres novetats presentades en la jornada per Raúl Arranz (Industry Manager de Sick Espanya) i Lieff Fischer (Traffic Systems Manager de Sick Suïssa) van ser les càmeres per a la lectura de plaques de mercaderies perilloses (Dangerous Goods Plate Identifier System), l'escàner làser Profiler per al mesurament de volums o l'Hotspot Detector per a la detecció d'excessos de calor en camions.

La jornada va concloure amb un vídeo reportatge sobre un projecte contractat per l'empresa Asfinag (encarregada del manteniment de les autopistes austríaques) i dut a terme per Sick Àustria en el túnel Karawanken, en el qual un sistema compost per càmeres infraroig i escáneres làser de Sick contribueix a la prevenció d'accidents i l'increment de la seguretat en la carretera.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis