Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Unión de Mutuas y UJI promueven una cátedra dedicada a la prevención de riesgos laborales

Unió de Mútues i UJI promouen una càtedra dedicada a la prevenció de riscos laborals

29/11/2012

29 de novembre de 2012

El director gerent de Unió de Mútues, Juan Enrique Blasco, i el rector de la UJI, Vicent Climent, han signat un conveni marco de col·laboració amb l'objectiu de regular la vinculació acadèmica i científica d'ambdues institucions i desenvolupar projectes d'interès comú que millorin els serveis que presten a la societat tant en l'àmbit econòmic, social i cultural.

Entre els projectes a desenvolupar destaca la creació de la futura Càtedra Unió de Mútues, que integrarà totes les accions investigadores, formatives i divulgatives realitzades en l'àmbit de la salut i la prevenció de riscos laborals.

El director gerent d'Unió de Mútues, Juan Enrique Blasco, i el rector de la UJI, Vicent Climent...
El director gerent d'Unió de Mútues, Juan Enrique Blasco, i el rector de la UJI, Vicent Climent, al costat del president de la mútua José María Gozalbo.
En aquest sentit, el rector de la UJI, Vicent Climent, va ressaltar la importància de dur a terme aquest projecte i ha afegit que “considerem que la possibilitat de poder constituir una nova Càtedra amb la Universitat Jaume I és molt benvinguda perquè la intencionalitat de la UJI és crear càtedres amb empreses rellevants i en àmbits molt capdavanters i en aquest cas, amb Unió de Mútues sigues que serà sens dubte, d'aquí a uns anys, un autèntic referent”.

Per la seva banda, el director gerent d'Unió de Mútues, Juan Enrique Blasco, va destacar “la importància de cooperar amb la Universitat ja que és la millor manera d'avançar en innovació, investigació, coneixement i tecnologia”, i ha subratllat “la necessitat d'impulsar a tots els nivells la vinculació amb el món científic i investigador perquè així ajudem a les empreses a ser més competitives”. Segons Blasco, aquesta és la línia en la qual treballa la mútua ja que “el nostre principal compromís és oferir l'excel·lència en els serveis que prestem a les empreses i aconseguir l'excel·lència en la cura de la salut laboral de les persones”.

El conveni també contempla el compromís de facilitar les pràctiques acadèmiques, curriculars i extracurriculares de l'estudiantado de la UJI, en el grup Unió de Mútues, especialment els estudiants de la Facultat de Ciències de la Salut. Per al rector, Vicent Climent “aquest conveni és rellevant perquè permetrà als nostres estudiants poder realitzar estades en pràctiques en Unió de Mútues, fonamentalment en aquest nou àmbit en el qual està immers la Universitat que és construir tot l'àmbit de Ciències de la Salut”.

Així mateix, també han acordat cooperar en la formació acadèmica i investigadora dels professionals de la salut i en el desenvolupament d'investigacions conjuntes en matèria de salut, prevenció de riscos i en aquells àmbits que siguin d'interès comú. En aquest sentit, les primeres col·laboracions fruit d'aquest conveni se centraran en investigacions vinculades als trastorns adaptatius i a projectes sobre traumatologia biomecànica.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis