Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Expertos internacionales analizan las claves del diseño higiénico para mejorar la seguridad alimentaria

Experts internacionals analitzen les claus del disseny higiènic per millorar la seguretat alimentària

05/11/2012

5 de novembre de 2012

Ratificar la importància del disseny higiènic d'equips i instal·lacions industrials com a estratègia preventiva, presentar les últimes novetats en enginyeria higiènica que permetin a les empreses garantir la innocuïtat dels seus productes i reduir costos d'operació i manteniment, així com promoure plataformes de debat i discussió sobre les problemàtiques i solucions relacionades amb la higiene d'equips i la seguretat alimentària, són alguns dels objectius de el Congrés Mundial EHEDG sobre Enginyeria i Disseny Higiènics 2012 que se celebra a València els dies 7 i 8 de novembre.

Durant aquests dos dies, més de 225 tècnics, un 60% internacionals, de les empreses, entitats i organismes més representatius del sector agroalimentari de països de la Unió Europea, Estats Units, Japó, Tailàndia, Xina, etc. es donen cita a València per analitzar els aspectes claus del disseny d'equips i instal·lacions amb la finalitat de millorar la seguretat alimentària.

En aquest sentit, cal recordar que algunes de les últimes crisis alimentàries relacionades amb contaminacions amb microorganismes com I. coli, Listeria o Salmonella han tingut com a denominador comú un mal disseny higiènic d'equips o instal·lacions. Deficiències com la presència de zones mortes, soldadures de mala qualitat, formació d'esquerdes sobre les superfícies, etc., poden ser l'origen de contaminació dels productes amb greus conseqüències sanitàries. El disseny higiènic contribueix a la minimització del risc de contaminació del producte al mateix temps que permet una reducció en els costos d'operació, neteja i manteniment.

Imagen
Al congrés, 25 ponents d'empreses i institucions relacionades amb la indústria alimentària com Nestlé, Unilever, Llet Pascual, Kraft, University of Birmingham, University of Applied Sciences (CH), Campden BRI, ANSES, Nickel Institute, Trelleborg, Encoma, GEA, Givaudan, Ulma, Elopak, Interroll, Timperley Consulting, INRA, Alfa Laval, Diversey o Fraunhofer AV, participaran en l'acte.

Les sessions programades estan dividides en cinc àrees temàtiques i abordaran aspectes com les noves solucions per a plantes de processament; avanços en el disseny d'equips i components; característiques dels materials en contacte amb aliments; el disseny de sales netes; i les últimes tecnologies de neteja i desinfecció. El congrés ofereix a més diverses activitats paral·leles com l'àrea d'exhibició d'empreses, l'1:1 business meetings (reunions de negocis bilaterals organitzades), convocatòria de premi als millors estudis acadèmics en la matèria o la presentació de pòsters cientificotècnics.

El congrés és un punt de trobada internacional entre empreses fabricadores d'equips i maquinària i empreses usuàries de la indústria alimentària, on es plantejaran les necessitats que demanden les empreses i es mostraran les noves solucions que aporta el mercat en matèria de seguretat alimentària i la seva relació amb el disseny higiènic.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis