Dr. Johannes Heidenhain GmbH - Controls numèrics CNC

Heidenhain TNC 620

Controls numèrics de fresat: per a fresadores, trepants i mandrinadoras

Fotografia de Controls numèrics de fresat
Control numèric compacte i fàcil de manejar. És compacte i alhora un versàtil control de fins a cinc eixos. Gràcies al seu flexible concepte d'operativitat, mitjançant la programació interactiva Heidenhain orientada a l'operari a peu de màquina, i el seu ampli espectre de funcionalitats, li fan especialment idoni per a fresadores universals, trepants i mandrinadoras per als següents camps de treball:

- Producció de peça única o en sèrie

- Fabricació i construcció d'útils

- Investigació i desenvolupo

- Plantes pilot i prototips

- Departaments de reparacions

- Centres de formació i pràctiques

I ofereix pràctiques funcions d'aplicació i ajuda para:

Fresadores universals: programació de contorns lliures, cicles de mecanitzat per a contorns complexos i ràpida fixació de zeros peça mitjançant els palpadores Heidenhain.

Trepants i mandrinadoras: cicles per trepats, mandrinados i orientació del capçal, cicles de patrons lineals i circulars.

Mecanitzat en cinc eixos amb capçals giratoris i taules rotatives: quan la programació s'ha realitzat de forma externa a la màquina, el control compensa de forma automàtica la geometria pròpia de la màquina. Inclinació del plànol de mecanitzat, mecanitzat de superfícies cilíndriques, compensació tridimensional de l'eina i una ràpida execució mitjançant curts temps de procés de blocs.