Dr. Johannes Heidenhain GmbH - Controls numèrics CNC

Heidenhain TNC 320

Controls numèrics de fresat: per a fresadores, trepants i centres de mecanitzat

Fotografia de Controls numèrics de fresat
Control numèric compacte però versàtil per a quatre eixos (opcionalment cinc eixos). Gràcies al seu flexible concepte d'operabilidad, programació a peu de màquina amb el llenguatge conversacional d'Heidenhain o mitjançant una programació externa, les seves prestacions i característiques li fan idoni per al seu ús en fresadores universals, trepants i mandrinadoras para:

- producció de sèries i peça única

- fabricació d'útils i motlles

- fabricació de maquinària

- investigació i desenvolupo

- producció de prototips i útils de verificació

- departaments de manteniment

- instituts i centres de formació

La pantalla a color TFT de 15 polzades mostra de forma clara tota la informació rellevant per a la programació, operativitat de la màquina i eines, comentaris i missatges d'error. Informació addicional és realitzada mitjançant el suport gràfic durant la programació, desenvolupo test del programa i durant el mecanitzat.

És possible desdoblegar la visualització del contingut en pantalla i mostrar a més de les coordenades dels eixos en una meitat, el gràfic o estats en l'altra meitat.

Durant el transcurs del programa, la visualització d'estats mostra informació de la posició de l'eina, programa actual, cicles i transformacions de coordenades actives, etc.