Maquinaria Curvaser, S.L.U. - Controls numèrics CNC

Tauring CNC-i

Control numèric computerizado: amb els eixos interpolats

El CNC-i de Tauring, empresa comercialitzada per Maquinària Curvaser, és un revolucionari control numèric computerizado amb els eixos interpolats. El sistema utilitza un ordinador PC industrial d'última generació per a la gestió i memorització dels programes i també, per a la gestió dels eixos i de les entrades/sortides.

El CNC-i pot gestionar tots els eixos de la màquina contemporàniament i es pot ampliar fins a comandar fins a 16 i més eixos.

El sistema d'interpolació s'adapta automàticament i sense la intervenció de l'operari regula la velocitat de cada eix individual a manera d'obtenir fàcilment la forma desitjada amb els enllaços establerts abans sobre la base del tipus de perfil.

La programació es realitza d'una manera més fàcil i ràpida i està dibuixada directament sobre la màquina i correspon exactament amb el que aconsegueix realment la màquina. Permet la realització de formes geomètriques a rajos variables de formes geomètriques variables de xassís anti i postcristal, rigorosament acoblats entre ells. Compta amb un programa antideslizamiento que controla a cada moment l'avanç de la barra a corbar. En cas que el perfil rellisqui, el control adequa l'avanç del corró a la dels altres eixos, de manera que evita qualsevol error de corbat.

Un programa de CAD-CAM personalitzat permet dissenyar directament a vídeo la forma que es vulgui obtenir amb la possibilitat de modificar, allargar i aixecar amb poques operacions. No obstant això, si l'operador prefereix utilitzar el seu programa de CAD còmodament assegut en l'oficina, la màquina és capaç d'importar els arxius DXF i transformar-los directament en programes de corbat.

Amb la màquina CNC-i se subministra l'arquímetro electrònic per al mesurament directe sobre el display a LCD dels radis de corbat. L'arquímetro, a petició, pot estar connectat al CNC-i amb tecnologia wireless per a la creació automàtica del perfilat, la correcció en percentatges i el control del radi de corbat en execució.