Maquinaria Curvaser, S.L.U. - Controls numèrics CNC

Tauring CNC-i

Control numèric: computerizado amb interpolació

Fotografia de Control numèric
El control numèric CNC-i de Tauring, empresa comercialitzada per Maquinària Curvaser, S.L., disposa de sistema computerizado amb interpolació.

El sistema utilitza un ordinador PC industrial d'última generació per a la gestió i memorització dels programes, per a la gestió dels eixos i de les entrades/sortides. A més, és capaç de gestionar tots els eixos de la màquina contemporàniament i és ampliable per comandar fins a 16 i més eixos.

El sistema d'interpolació s'adapta automàticament, i sense la intervenció de l'operari, a la velocitat de cada eix individual a manera d'obtenir fàcilment la forma desitjada amb els enllaços establerts abans per l'operari.

La programació s'efectua de manera ràpida i el que està dibuixat directament sobre la màquina correspon exactament al que sembla sobre la panoràmica de simulació i al que s'aconsegueix realment de la màquina. S'efectua d'aquesta forma instantània la programació de formes geomètriques variables de xassís anti i postcristal, rigorosament acoblats entre ells.

Incorpora un programa antideslizamiento que controla cada avanç de la barra a corbar i un programa CAD-CAM permet dissenyar directament a vídeo la forma que es vol obtenir.

Com a dades tècniques el CNC-i disposa d'una ordinador industrial amb microprocessador i alta resistència, teclat extens, pantalla a color, memòria RAM 128 MB, hard disk de 30 GB, targeta xarxa ethernet PCI 10/100 MB/SEC, dos ports de sèrie i un port paral·lel.