Serrat Trituradoras - Estelladores i trituradores de biomasa

Serrat Biopack T-1800

Equips per a la recollida de poda: per al seu aprofitament en posteriors processos com a biocombustible

Fotografia de Equips per a la recollida de poda
Biopack T-1800 de Serrat Trituradores és un equip dissenyat per a la recollida de restes de poda en agricultura per al seu aprofitament en posteriors processos com a biocombustible. Aquest model integra un gran rotor de nova generació ASS (Axial Side System), i la seva configuració sense remolc permet aprofitar els remolcs existents en les explotacions, sense necessitat d'adaptacions posteriors.

La màquina, amb una velocitat de treball d'entre 1 i 5 km/h, està equipada amb martells registrats per casquillo o fulles en I; xassís en xapa antidesgaste, amb un espessor 8 mm; alimentador hidràulic; tovera orientable hidràulica; llançadora amb tres altures de descàrrega; orientador de tovera hidràulic, i una presa de força de 540 o 1.000 rpm.

Biopack T-1800 està dotada d'alimentador d'accionament hidràulic i llançadora pneumàtica de les restes, és apta per a remolcs de fins a deu metres de longitud i tres d'altura, i permet diverses configuracions en els paladars per a diferents tipus de branques (duresa o granulometria).

La sèrie Biopack es fabrica en tres models amb amples de labor des d'1,5 fins a 2 metres. El model Biopack T-1800, en concret, està dissenyat per a un camp de treball de 1800 mm, una potència mínima de tractor 110 CV, amb 16 martells i 1.680 quilos de pes. L'altura d'aquesta trituradora és de 2.300 mm, mentre que l'amplària és de 2.100 i la longitud d'1.700 mm.