El Sabio Bricolaje, Hogar y Campo, S.A. - Estelladores i trituradores de biomasa

Farmi Forest 380

Astilladoras de discos: per produir estelles d'energia per a contractistes

Fotografia de Astilladoras de discos
Les astilladoras Farmi 380 HF i HFC ofrecenuna excel·lent qualitat de les estelles, alimentació eficaç i relació cost-eficàcia òptima. Això permet una productivitat excepcional amb baix consum de combustible.

Les estelles sense pols i homogènies de l'astilladora Farmi 380 són perfectes per a l'ús en plantes de cogeneració i com a combustible per a la calor generada amb biomassa i plantes energètiques.

Una unitat d'alimentació de gran rendiment amb corrons d'alimentació (Farmi 380 HF) o amb un alimentador amb cinta transportadora d'acer (FARMI 380 HFC) i amb control automatitzat de l'alimentació garanteix un nivell de producció excepcional.

La combinació d'astilladora i grua Farmi 380, amb un rendiment de 5.000 - 40.000 m3/any, és una alternativa rendible de producció d'estelles per a contractistes. Amb una potència d'accionament del tractor d'aproximadament 200 HP, pot aconseguir-se un rendiment òptim d'uns 2 m3/min, amb un consum de combustible inferior a 0,4 l/m3.

Les astilladoras Farmi 380 HF i HFC estan equipades en sèrie amb el seu propi sistema hidràulic, que acciona tant la unitat d'alimentació com el braç basculant estàndard del corró d'alimentació superior i controla el tub de descàrrega. No obstant això, el sistema hidràulic del tractor serveix per replegar el tub a la seva posició de transport i per obrir la càmera superior.