El Sabio Bricolaje, Hogar y Campo, S.A. - Estelladores i trituradores de biomasa

Farmi Forest 260

Astilladoras de discos: s'alimenten amb qualsevol tipus de material de fusta neta de fins a 26 cm de diàmetre

Fotografia de Astilladoras de discos
El disc de rotor doble, l'astellat en tres passos i les fulles regulables de la Farmi sèrie 260 amb alimentació manual permeten produir estelles de longitudadecuada [(4)7 – 25 mm] d'acord amb les normatives de seguretat pertinents.

Per això, les màquines d'aquesta sèrie són adequades per a diferents finalitats: generaciónde energia, paisatgisme, mantillado d'arriates, abonament, jaços d'animals, etc.

Així mateix, el tallador d'alta potència permet tallar branques i ramillas, ademásde taules, per produir estelles de fusta homogéneaspara el seu ús enincineradoras. La qualitat de les estelles es millora en augmentar la velocitat.

L'astilladora Farmi 260 amb alimentació manual pot alimentar-se amb qualsevol tipus de material de fusta neta amb diàmetres de fins a 26 cm.

En l'astilladora Farmi 260 F, el sistema d'alimentació està dissenyat per garantir un ampli angle d'alimentació en l'alimentació inclinada, produint un efecte d'autoarrastre.

En la Farmi sèrie 260 HF s'usen dos corrons d'alimentació hidràulics per a l'alimentació.

El model CH260 HF-HM està equipat amb un control hidràulic, i el model CH260 HF-EM amb un control electrohidráulico. Tots dos models estan disponibles amb un dispositiu de control de les revolucions “no stress” opcional, i una unitat hidràulica pròpia (HD11) opcional. La unitat hidràulica és necessària si no es disposa de sistema hidràulic de tracció, o si l'astilladora s'usa per a tractors diferents.

L'astilladora de disc 260 HFEL amb alimementación per carregadora d'arpes és la màquina ideal per produir estelles d'energia. Com a material bàsic s'usa fusta neta, com a troncs, troncs pelats o taules. El corró d'alimentació superior de gran diàmetre i el braç basculant del corró mòbil de la unitat d'alimentació amb dos corrons garanteixen una alimentació perfecta. Els potents motors hidràulics i el control automatitzat del sistema d'alimentació permeten que l'operador se centri completament en l'operació de la grua, garantint un augment considerable de la productivitat i eficàcia. Gràcies a l'eficaç i robust alimentador de la cinta transportadora fabricat d'acer, la 260 HFC és també adequada per astellar branques i peces curtes de fusta. A més, l'alimentador de la cinta transportadora d'acer accelera la velocitat d'alimentació de peces llargues de fusta.