Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fira de Mollerussa organiza un Clúster Agroalimentario como fórum de análisis del sector

Fira de Mollerussa organitza un Clúster Agroalimentari com fórum d'anàlisi del sector

09/02/2012

9 de febrer de 2012

Amb l'engegada d'un Clúster Agroalimentari, Fira de Mollerussa (Lleida) aposta per un nou concepte de fira on l'intercanvi de coneixement sigui primordial i proporcioni valor afegit al sector. Avui, dia 9 de febrer, té lloc la primera jornada d'aquesta iniciativa que pretén ser fórum d'opinió i anàlisi així com veu autoritzada i unànime del sector amb criteri neutral, on a més participin professionals de primer nivell.

La trobada respon al propòsit de l'entitat lleidatana Fira de Mollerussa de desestacionalizar la fira agrícola Fira de Sant Josep convertint-la en un certamen amb un fórum de debat permanent, segons va afirmar el president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, en la presentació del Clúster Agroalimentari, el qual suposa també un pas avanci en la professionalització de l'ens firal.

Avui té lloc la primera jornada d'aquest clúster amb el títol de workshop Proteïnes Vegetals, en el complex La Boscana de Bellvís. La reunió, en la qual participaran de l'ordre de 30 persones, compta amb la col·laboració de CESFAC, AFOEX i INTERAL. Entre les empreses que s'han interessat per assistir estan Olis Borges, Actel, Corporació Alimentària de Guissona, Vall Companys, Catalana de Farratges, Cooperativa d’Ivars, Viterra o Sitasa, entre unes altres.

En l'acte de presentació, Solsona va afegir que les conclusions d'aquestes jornades tindran per objecte fomentar el posicionament del sector a nivell de mercat durant aquest any 2012. Per la seva banda, el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, va informar que en principi estan previstes de dos a quatre convocatòries anuals confirmant un mínim de dos, una a final d'any en la qual es faria balanç i una altra a l'inici de l'any per fer previsions.

Presentació del Clúster Agroalimentari, de la mà de Fira de Mollerussa
Presentació del Clúster Agroalimentari, de la mà de Fira de Mollerussa.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    24/09/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    17/09/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSIAL France

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis