Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Gaiker-IK4 celebra su 25 aniversario con más de 900 proyectos de I+D desarrollados en este cuarto de siglo

Gaiker-IK4 celebra el seu 25 aniversari amb més de 900 projectes de R + D desenvolupats en aquest quart de segle

24/05/2010

24 maig 2010

El Centre Tecnològic Gaiker-IK4 compleix enguany 25 anys de camí en un estat de salut excel lent, tal com assenyala el propi centre. Entre els resultats obtinguts en aquests 5 lustres destaquen els més de 900 projectes de R + D realitzats, així com els serveis tecnològics avançats prestats, o les activitats de formació i difusió i les anàlisis i assajos desenvolupats. Els ingressos totals del centre aconseguits en aquest temps arriben als 119 milions d'euros, amb un creixement mitjà anual del 11%. La distribució d'aquests ingressos ha respost de manera equilibrada a les tres àrees en la qual és referent.
Des de 1985, Gaiker-IK4 s'ha dedicat a la R + D + I relacionada amb les seves àrees de coneixement: la biotecnologia, el Medi Ambient i Reciclatge, i els Plàstics i Compòsits. La seva raó de raó és la investigació i la prestació de solucions tecnològiques fiables i innovadores en aquests tres àmbits en què és referent. Solucions sostenibles, competitives i innovadores que aportin valor a l'empresa, contribuint al seu desenvolupament tecnològic i econòmic.