Rodamientos Feyc, S.A. (Bianchi) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Rodamientos Feyc, S.A. (Bianchi)
C/ Progrès, 127-133 POL. IND. ALMEDA
08940 Cornellà de Llobregat (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑934755721   +34‑934740464   +34‑934743020  
w:  www.feyc.eu
Distribució de rodaments, moviment lineal, transmissió de potència i altres components per a la indústria.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Rodamientos Feyc, S.A. (Bianchi)

Durant més de 60 anys ens hem especialitzat en la distribució de components mecànics per a la indústria en la Península Ibèrica i des de sempre compromesos amb la qualitat dels productes que oferim i amb l'objectiu clar de satisfer les necessitats i expectatives dels nostres clients.
A partir de 1998, formem part del Gruppo Bianchi, capdavanter en la distribució industrial en el sud d'Europa, consolidant una posició de rellevància al mercat de la distribució de rodaments, moviment lineal, transmissió de potència i altres components per a la indústria.
Ens avalen l'àmplia gamma de productes i marques capdavanteres mundials que han confiat en Rodaments Feyc per oferir a fabricants, manteniments industrials i distribuïdors seleccionats, les solucions més adequades per a cada aplicació.
Hem sabut consolidar un equip humà altament professional i competent a través d'una cuidada política de recursos humans i d'inversió en formació, que ho conformen tècnics comercials i d'atenció al client, que els acompanyen tant en fase de projecte, com d'assistència pre i posventa.
La logística, una altra de les nostres prioritats, té l'objectiu d'oferir un elevat nivell de servei i puntualitat en els lliuraments, sempre amb el suport de les últimes tecnologies, en la gestió d'estoc i distribució física.
Comptem amb una extensa xarxa de delegacions i oficines comercials a Espanya i Portugal, que ens permet atendre als nostres clients allí on es trobin.