Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Moldeando nuevas ideas
Axxicon es decanta per motlles de valor afegit

Modelant noves idees

Ibon Linazisoro15/09/2004
Visitant un fabricant de discos òptics, per exemple a Espanya, és fàcil trobar-se amb motlles de l'empresa Axxicon. No en va compta amb el 70 per cent de la quota de mercat en aquest país. Però Axxicon té més coses per explicar en altres camps. Per descomptat, no és un constructor de motlles que es conformi amb poc. "Com motllistes, no podem mirar només al motlle".
El motlle ST per DVD, del qual ja s'han venut 600, arriba cicles de menys de 2,5 s en el cas del DVD-9 i de menys de 4 es en DVD-R...
El motlle ST per DVD, del qual ja s'han venut 600, arriba cicles de menys de 2,5 s en el cas del DVD-9 i de menys de 4 es en DVD-R.
Actualment Axxicon, amb seu central a Holanda, 350 empleats i una facturació de 70 milions d'euros, forma part del grup Micron Technology Group. Compta amb quatre plantes de producció, dues d'elles a Holanda, una a França i una al Regne Unit.

En totes elles es fa veritat el tòpic d'aportar valor afegit a la cadena de producció i es considera a si mateixa com una empresa d'enginyeria capaç de subministrar solucions de motlles d'altes prestacions a companyies que operen a nivell internacional.

El nou motlle SF té el disc d'estampació a la part fixa del motlle...
El nou motlle SF té el disc d'estampació a la part fixa del motlle, la qual cosa simplifica la manipulació i integració en un sistema i amplia la gamma d'injectores que es poden utilitzar.

El seu camp d'acció

L'any passat Axxicon construir més de 500 motlles, alguns estàndard, altres fets a la mida dels clients. Estàndard són, per exemple, els motlles per a discos òptics, un terreny en el qual es considera líder mundial, tant per CD com per DVD i altres similars. El seu primer motlle per CD es va desenvolupar en els 80, la qual cosa explica que, si vostè compra tres CD en un comerç, probablement dos d'ells estiguin fets en un motlle d'aquesta empresa. No obstant això, atès que el dels CD i CD-R estan ja molt 'tocats' en el mercat, Axxicon s'ha fet també amb un lloc de líder en motlles per a DVD en tots els seus formats i el seu sistema per al futur sistema de raig blau està ja per davant dels seus clients.

El que sí que sembla clar i així ho van fer saber els seus responsables davant aquesta revista recentment, és que abandonen el negoci de motlles senzills de gran volum. "Creiem-diuen-que vendre un motlle és cada vegada més difícil. Hem de vendre informació i coneixement ".

En el sector de l'emmagatzematge de dades, també les targetes intel ligents i el sistema AIM per provetes destinades a tests realitzades segons ISO són dos camps a ressaltar. Aquest últim és un motlle amb inserits intercanviables fàcilment i que ara ja està llest per a aplicacions de dos components, perquè han detectat que no existeix un estàndard per aquesta tècnica de la injecció. S'utilitzen per obtenir dades per a la base de dades Campus.

En motlles per a targetes intel ligents de tot tipus, arriben toleràncies de fins a 0,02 mm, fins i tot en motlles de 16 cavitats
En motlles per a targetes intel ligents de tot tipus, arriben toleràncies de fins a 0,02 mm, fins i tot en motlles de 16 cavitats. És més, estan proporcionant als clients solucions clau en mà que inclouen el motlle, el robot, la injectora i l'equip per reciclar descarts.

Pel que fa als motlles a la mida dels clients els exemples poden ser molt nombrosos, però hi ha quatre en els quals la seva presència és potser més notòria: farmàcia, dispositius mèdics, productes sol ús i tecnologies de la comunicació, com mòbils , agendes electròniques, etc.

Innovació: més enllà de les paraules

Estar sempre per davant de les tecnologies emergents no és gratuït. Axxicon compta amb una empresa, Future Technology Engineering (FTE), destinada al disseny i enginyeria de nous sistemes. Ni més ni menys que vuit persones, entre elles la persona que per primera vegada va dissenyar un motlle per a CD, s'ajunten cada dia per aconseguir nous desenvolupaments.

Un d'ells és veritablement sorprenent si tenim en compte que estem parlant d'un motllista: es tracta del desenvolupament d'una nova màquina per a la replicació de discos òptics, comercialitzada en conjunt amb la japonesa Toyo Machinery & Metall. "És un sistema únic-explica el responsable de FTP, Arie Brouwer-que destaca, entre altres, per un sistema amortidor que aïlla el motlle de la injectora i per tant evita que aquest es vegi afectat per dilatacions o contraccions. La precisió és així màxima, perquè no depèn de la màquina ". És una màquina vertical i accionada elèctricament.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    19/09/2024

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis