Opinió / Entrevistes Info Opinió / Entrevistes

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Fernando Sánchez, director de Ventas de la división de Industria General de Kuka Robots Ibérica, S.A.
“Les solucions les donen els nostres clients, els integradors, que són els qui realment donen resposta a les necessitats dels clients finals”

Entrevista a Fernando Sánchez, director de Vendes de la divisió d'Indústria General de Kuka Robots Ibèrica, S.A.

Ricard Arís30/04/2012

15 de febrer de 2012

Lluny de pertànyer a un relat de ciència ficció, la robòtica és un sector de la nostra indústria amb un ampli recorregut i amb perspectives de seguir creixent en els propers anys. Fa ja molt temps que s'usa per a la manipulació i preparació de comandes i, per conèixer què ens espera en aquest sector en els propers anys, hem conversat amb Fernando Sánchez, de Kuka Robots Ibèrica.

Kuka és una coorporación internacional assentada en molts països Com encara el futur en un panorama d'economia incerta?

Com a grup internacional es veu menys afectat per les situacions particulars de cadascun dels països. Alemanya, Brasil, i Àsia, en general, són comprats de gran desenvolupament de la nostra activitat.

Fernando Sánchez, director de Vendes de la divisió d'Indústria General de Kuka Robots Ibèrica, S.A.
Fernando Sánchez, director de Vendes de la divisió d'Indústria General de Kuka Robots Ibèrica, S.A.

En Kuka disposen d'una gamma molt àmplia de robots de totes les grandàries en què superen els seus productes als de la competència?

Precisament en això, en la major gamma. El nostre producte s'adapta a les necessitats del client a causa de la seva flexibilitat, el cafè per a tots és bo per al proveïdor, no per al client.

Entre els seus clients es troben marques del prestigi de Bosch, Saint Gobain o Otai, entre moltes altres Quin creu que és la principal raó per la qual col·laboren amb vostès?

Perquè el nostre producte compleix els seus requisits tècnics, pel servei tècnic a nivell nacional i per treballar al costat d'una empresa amb productes innovadors.

Imagen

Parlant ja de sistemes de manipulació i preparació de comandes, quins productes són més adequats per a aquesta tasca?

Les solucions les donen els nostres clients, els integradors, que són els qui realment donen resposta a les necessitats dels clients finals. Ells tenen el 'know how'. Per a aquestes solucions, la majoria dels nostres robots són vàlids, depenent de l'aplicació.

“El nostre objectiu és facilitar la configuració de diferents mosaics de paletizado perquè la programació dels mateixos estigui a l'abast dels clients finals”
Imagen

El programari és també una part fonamental en aquest tema, quines novetats o millores presenten els seus productes en aquest sentit?

En la propera fira d'Hispack presentarem el programari de paletizado “fàcil”. El nostre objectiu és facilitar la configuració de diferents mosaics de paletizado perquè la programació dels mateixos estigui a l'abast dels clients finals, no només d'experts programadors.

Quins són els principals requisits per a la manipulació de materials especials, materials sensibles o materials fràgils?

Les especificacions del robot han de complir amb el seu entorn de treball, ja sigui ambient explosiu, sala blanca o alimentari, entra altres aplicacions. La majoria dels nostres robots s'adapten a aquestes condicions amb les seves diferents versions.

A quines fires de manipulació han assistit últimament i quins productes han presentat en elles?

A nivell nacional nostra presència l'any 2012 se centra en Hispack a Barcelona. Els nostres integradors sí participen en altres fires sectorials o locals amb els nostres robots. A nivell internacional la fira més rellevant és Automatica a Munic, la fira dels robots.

Imagen

Com està suportant l'actual situació econòmica el sector de la robòtica?

És un sector que sent la influència de la crisi en menor mesura. Les empreses que aconsegueixen mantenir-se en períodes de crisis són aquelles que han apostat decididament per la innovació i l'automatització en particular.

Quins són els últims projectes en els quals estan treballant o investigant?

Kuka Robots Ibèrica participa en diversos projectes nacionals i en col·laboracions amb centres universitaris. Destaquem aquells referits a l'actuació de l'home amb el robot, nous processos de fabricació en l'arquitectura i els de desenvolupament de noves aplicacions útils en la indústria.

Empreses o entitats relacionades

Kuka Iberia, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Roboshot Week - Última llamada

    Roboshot Week - Última llamada

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

  • Newsletter Plástico

    05/09/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberFundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis