Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sigue en aumento la exportación italiana de máquinas para plásticos y caucho
Creix un 60% el mercat a Rússia mentre s'estanca l'espanyol

Segueix en augment l'exportació italiana de màquines per a plàstics i cautxú

Redacció Interempresas10/04/2012

10 d'abril de 2012

Els resultats de 2011 de la indústria italiana de maquinària per a plàstics i cautxú confirmen les previsions realitzades fa alguns mesos per Assocomaplast, associació italiana del sector, membre de confindustria, que agrupa a 170 constructors. l'any passat l'exportació del sector va créixer més de 20 punts percentuals pel que fa a 2010, mentre que el mercat intern va romandre pràcticament estable (+0,9% en valor).
Indústria italiana de maquinària, equips i motlles per a plàstics i cautxú (en milions d'euros)
Indústria italiana de maquinària, equips i motlles per a plàstics i cautxú (en milions d'euros).

La classificació de països cap als quals es van dirigir les exportacions italianes consolida en els primers llocs a Alemanya, França, Xina i Estats Units, amb una notable progressió (+60,4%) de les vendes al mercat rus. Per contra, l'associació sectorial constata la caiguda de la demanda de Brasil i l'estancament de la d'Espanya.

Àrees de destinació de l'exportació italiana de maquinària, equips i motlles per a plàstics i cautxú (en %)
Àrees de destinació de l'exportació italiana de maquinària, equips i motlles per a plàstics i cautxú (en %).

L'enquesta conjuntural d'Assocomaplast de finals de febrer confirma la bona marxa de les exportacions, amb alguns símptomes de ralentització en les últimes setmanes.

Això pot ser a causa de la pausa de reflexió que s'han pres tant els operadors italians com els estrangers, no únicament en funció de la incerta situació econòmica mundial sinó també a la vista de Plast 2012 (del 8 al 12 maig, en el recinte firal de Fera Milano), que l'any en curs és la major mostra sectorial a Europa, en la qual està prevista la participació d'1.400 expositors de màquines, instal·lacions, perifèrics, materials, etc.

Sobre la base d'informacions anticipades facilitades pels expositors, el focus principal de la fira sectorial serà la presentació de màquines capaces d'oferir un elevat estalvi energètic pel que fa a les versions de fa alguns anys, explica Assocomaplast. Una altra constant de les innovacions en Plast 2012 és la recuperació i la reutilització de plàstics postconsumo, també per a aplicacions en contacte amb aliments.

Primers deu mercats de destinació de l'exportació italiana de maquinària, equips i motlles per a plàstics i cautxú (en milers d'euros)...
Primers deu mercats de destinació de l'exportació italiana de maquinària, equips i motlles per a plàstics i cautxú (en milers d'euros).

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Roboshot Week - Última llamada

    Roboshot Week - Última llamada

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

  • Newsletter Plástico

    05/09/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & Rubber

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis