Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Guzmán Global muestra sus últimas soluciones en Equiplast 2011 junto a sus representadas
L'estalvi energètic és un dels punts clau presentats per la companyia

Guzmán Global mostra les seves últimes solucions en Equiplast 2011 al costat de les seves representades

Redacció Interempresas19/10/2011

19 d'octubre de 2011

En la present edició d'Equiplast, Guzmán Global participa activament amb stand propi on presenta les novetats més significatives dels productes que representa al mercat espanyol. Per a això compta amb la col·laboració de les seves representades i la presència dels diferents responsables mostrant l'interès en aquest mercat.

Així, els visitants poden veure en funcionament una cèl·lula de producció constituïda per una màquina Fanuc 300B, un robot Wemo 16-5 Basic Flexible, equips de dosatge, alimentació i deshumidificación de Main Tech i un molí Rapid. Tot aquest conjunt treballa en un circuit per demostrar que l'automatització i la sincronització dels diferents elements de producció són, avui dia, indispensables per a l'optimització de costos i processos.

A més, en la fira també es mostren els avantatges de cadascun d'ells, com les noves característiques del programari de Fanuc, la seva alta velocitat de treball i l'excel·lent precisió en totes i cadascuna de les peces produïdes. I, per descomptat, l'estalvi energètic i el mínim consum és un dels punts clau que Guzmán Global presenta en aquesta edició d'Equiplast.

En el stand els visitants poden veure funcionant una cèl·lula de producció constituïda per una màquina Fanuc 300B
En el stand els visitants poden veure funcionant una cèl·lula de producció constituïda per una màquina Fanuc 300B.

A cor obert

Sense oblidar a la resta de les seves representades, com Rapid i la seva tecnologia única ‘Cor-Obert’, que suposa un disseny ergonòmic que permet obrir la càmera de cort completa i aconseguir un accés total al cor de la màquina, facilitant una neteja, manteniment i inspecció molt més ràpides.

En un parell de passos —i sense usar eines— s'aconsegueix un ràpid i fàcil accés a la càmera de tall i components associats, incloent les fulles fixes i rotatives, per a neteja, canvi o manteniment. Accés visual clar als elements del cor de la màquina que permet una inspecció “visiblement net” i el vistiplau de la màquina abans de finalitzar l'operació, prevenint la contaminació potencial en els canvis de color i material. Per aquest motiu qualsevol reducció en aquests costos, en termes de temps i diners, tindrà un impacte directe en l'eficiència i funcionament de la màquina. “Quan es busca un molí no només es tracta de comprar una nova màquina: es tracta d'invertir en una solució”.

El disseny ‘Cor-Obert’ de Rapid permet obrir la càmera de cort completa, agilitant la neteja, el manteniment i les tasques d'inspecció...
El disseny ‘Cor-Obert’ de Rapid permet obrir la càmera de cort completa, agilitant la neteja, el manteniment i les tasques d'inspecció.

Basic: estalvi energètic i rapidesa, ràpida amortització

D'altra banda, els robots Basic de Wemo estan tots equipats amb servo en els tres eixos i dissenyats per a una extracció normal de peces, la seva col·locació sobre una cinta transportadora, col·locació d'inserits, maneig de bugades i abeuradors a un molí, etc. Per tant, aquesta sèrie cobreix totes les necessitats habituals en els processos d'injecció. Les quatre grandàries en la gamma de la sèrie Basic són vàlids per a màquines des de 25 fins a 1.500 tones de força de tancament.

Basic és una alternativa altament interessant als robots d'accionament pneumàtic. Gràcies al servo en els tres eixos és possible aconseguir una reducció d'al voltant del 50% de temps d'extracció comparat amb l'accionament pneumàtic. Una productivitat incrementada significa costos de producció dràsticament reduïts i per tant competitivitat augmentada, una ajuda molt vàlida en la dura lluita per mantenir la producció al propi país.

D'acord amb la capacitat corresponent de la màquina d'injecció i el fet que l'accionament elèctric és molt més barat que el pneumàtic. El temps d'amortització en molts casos és menor d'un any.

Els models Basic tenen el sistema de control ben provat amb pantalla tàctil i suport manual del panell de control.

Els robots Basic són una alternativa altament interessant als d'accionament pneumàtic
Els robots Basic són una alternativa altament interessant als d'accionament pneumàtic.

Maintech, el control dels alimentadors

La filosofia de MainTech també s'aplica a productes de gran comercialització, com a alimentadors monofásicos ASM i trifàsics AST, indicats per al transport de granza i pols. Els recipients de material en acer inoxidable, amb capacitat de 5 a 100 litres, van tots equipats amb un sistema de control Main Tech para totes les opcions, incloent ajust fàcil de paràmetres, alarmes de desgast, alarmes de falta de material. A més, aquest quadre electrònic inclou el control per a la vàlvula proporcional VP, recomanada per a una aspiració alternativa de verge i recuperat. La construcció de la VP és en acer inoxidable, canonades reversibles per a entrada de material, juntes de segellat perfectes amb alta resistència al desgast i a l'esquinçament.

Dosificadors per a totes les aplicacions

La sèrie de dosificadors volumètrics LDM s'ha completat recentment. LDM es poden emprar també en la indústria farmacèutica, química i d'alimentació. La mecànica és absolutament lineal, neta però fermament ajustada i basada en conceptes de seguretat i màximes facilitats d'inspecció. El cos principal, construït en termoplàstic, està inclinat per reduir la caiguda accidental de grànuls a causa de vibracions. El motor sense escombretes no necessita manteniment: el seu parell constant garanteix repetitibilidad i precisió per a tot el rang de velocitats, fins i tot quan canvien les característiques de el ‘masterbatch’.

Easy Dosing’: Facilitar el treball a l'operari

El control ‘Easy Dosing’ (Fàcil Dosatge) és la innovació més rellevant en el dosat volumètric. La seva funció és guiar a l'operari arrencant la màquina, donant la possibilitat de treballar en tres maneres diferents: manual, semiautomàtic i automàtic. Només es requereixen uns pocs paràmetres, com a pes i percentatge de ‘masterbatch’, es calibra automàticament i ajusta el treball del dosificador. Representa una guia eficaç per a l'operari que li permet realitzar ràpidament canvis de color, selecció o creació de receptes.

I també matèries primeres

Finalment, Guzmán Global mostra també l'oferta de les seves representades de matèria primera, empreses de primer nivell com Sabic, IP, Solvay, Rhodia, etc., sense oblidar els nous productes i desenvolupaments com bioplásticos i uns altres que fan d'aquesta companyia, un dels principals distribuïdors en aquest sector.

Empreses o entitats relacionades

Guzmán Polymers, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Roboshot Week - Última llamada

    Roboshot Week - Última llamada

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

  • Newsletter Plástico

    05/09/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis