Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El método de simulación Ultrasim mejora el uso de las resinas de flujo mejorado
Optimitzat en tots els sentits

El mètode de simulació Ultrasim millora l'ús de les resines de flux millorat

Redacció Interempreses19/05/2011
BASF ha demostrat mitjançant estudis de simulació exhaustius que els nous graus de Ultramar B High Speed són capaços d'arribar a un estalvi de pes de fins al 25% en el disseny de peces de plàstic. No obstant això, les enormes avantatges que ofereix aquest material de flux millorat només es poden aconseguir quan s'utilitzen mètodes de simulació especials en la seva màxima extensió. Per això, l'empresa ha ampliat les capacitats del seu instrument de simulació universal Ultrasim.

A més, a la gamma de productes de la família de poliamides 6 de flux fàcil acaben d'incorporar dos nous graus: al grau Ultramar B3WG6 High Speed, amb un contingut en fibra de vidre del 30%, s'ha sumat el grau Ultraman B3WG8 High Speed , amb un contingut en fibra de vidre del 40%, així com el grau Ultraman B3GK24 High Speed, que està reforçat amb esferes de vidre i fibres de vidre, i que es caracteritza per una distorsió extremadament baixa.

El comportament de flux millorat d'una resina es demostra a través del seu espiral de flux més llarga...
El comportament de flux millorat d'una resina es demostra a través del seu espiral de flux més llarga. Gràcies a la utilització del nou Ultramar B3WG6 High Speed, una poliamida 6 de flux millorat de BASF, es poden modelar peces amb parets més fines i pes més reduït. Per explotar al màxim el potencial que ofereix una resina com aquesta, el procés de fabricació haurà d'estar ja incorporat en el procés d'optimització durant la simulació per ordinador de la peça futura.

Tres objectius simultanis

El flux d'Ultramar B High Speed és com a mínim un 50% més ràpid que el d'una PA6 convencional. Això fa possible que es redueixi el gruix de la paret i, per tant, el pes d'una peça plàstica de manera considerable. Així mateix, la peça que es dissenya ha de complir amb uns requisits mínims quant a les seves propietats mecàniques, com ara la seva rigidesa. A més, ha de comptar amb una capacitat de processament que no presenti dificultats es fa en una màquina d'emmotllament per injecció convencional. Fins ara, el rendiment mecànic i les condicions de processament només es podien emprendre i optimitzar de manera successiva. Però aquest procediment no només feia que el desenvolupament (CAE) fos més lent, sinó que sovint suposava també que el disseny de la peça de plàstic fos massa pesat i impedeix el ple aprofitament del seu potencial d'estalvi de pes.

Ultrasim amb optimització integrada

Gràcies a l'ampliació de les capacitats del seu instrument de simulació Ultrasim, BASF pot ara optimitzar dos passos: el farciment de la peça i les propietats mecàniques en l'ordinador al mateix temps. L'optimització matemàtica de la peça s'ha integrat ara en una simulació integradora clàssica, que fa possible una optimització integradora.

Ara es pot minimitzar el pes de la peça i, al mateix temps, optimitzar el rendiment mecànic, com per exemple la desviació màxima, així com els paràmetres de fabricació, com la pressió màxima possible d'injecció, que s'incorporen al procés d'optimització. Amb l'ajuda de l'Ultrasim ampliat, les peces modelades d'Ultramid B3WG6 High Speed tenen el pes més baix possible, satisfan els requisits mecànics més exigents i alhora se segueixen produint sense esforços addicionals. Solament amb una resina de flux tan fàcil es pot explotar veritablement la flexibilitat del disseny possible per a una peça.

Entre les possibles aplicacions d'Ultramid B High Speed s'inclouen els pedals, els suports per a les peces i altres components del vehicle que han de suportar càrregues estàtiques.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Roboshot Week - Última llamada

    Roboshot Week - Última llamada

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

  • Newsletter Plástico

    05/09/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iPlastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis