Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sabic en la K 2010: nuevos niveles de prestaciones ópticas y ahorros de energía para los transformadores
Sabic: pavelló 6, estand D42

Sabic a la K 2010: nous nivells de prestacions òptiques i estalvis d'energia per als transformadors

Redacció Interempreses30/09/2010

30 setembre 2010

Amb el nou copolímer random de PP Sabic PP Qrystal, Sabic multiplica significativament les bases competitives dels transformadors, en permetre'ls oferir nous nivells de prestacions òptiques en els seus productes al mateix temps que aconsegueixen estalvis energètics durant la producció. Aquest copolímer és una de les moltes novetats que mostrarà l'estand de la multinacional Sabic (pavelló 6, estand D42) a la K 2010, fira que se celebrarà entre el 27 d'octubre i el 3 de novembre a Düsseldorf (Alemanya).

Sabic PP Qrystal és un copolímer random que la companyia ha desenvolupat recentment pensant tant en el producte final com en la transformació. D'una banda, és molt transparent i ofereix bones propietats antiestàtiques. En aquest sentit, compleix les demandes exactes de mercats com el d'articles modelats per injecció per a la llar, solucions d'emmagatzematge domèstiques i d'oficina, tapes, tancaments i taps. Els nivells de transparència i brillantor fan que els productes resultants siguin molt competitius en la prestatgeria de venda.

Sabic PP Qrystal presenta alts nivells de transparència i brillantor
Sabic PP Qrystal presenta alts nivells de transparència i brillantor.
El copolímer random de PP Sabic PP Qrystal pot contribuir a que els transformadors estalviïn fins al 15% d'energia

Millors marges

No obstant això, els transformadors també estan descobrint les seves notables propietats d'estalvi d'energia, ja que es pot transformar a temperatures considerablement més baixes que altres graus comparables, el que suposa estalvis de fins al 15%. L'estètica de la peça no es veu afectada per les baixes temperatures i, en canvi, ofereix una finestra de transformació més àmplia. D'aquesta manera, Sabic PP Qrystal ofereix als transformadors l'oportunitat de diferenciar-se al mateix temps que ofereixen millors marges.

Aquest copolímer pot emprar-se en articles modelats per a la llar, solucions d'emmagatzematge domèstiques i d'oficina, tapes, tancaments i taps...
Aquest copolímer pot emprar-se en articles modelats per a la llar, solucions d'emmagatzematge domèstiques i d'oficina, tapes, tancaments i taps.

Nou i innovador

Sabic PP Qrystal pertany a una gamma de nous i innovadors productes desenvolupats per Sabic. Els dos graus disponibles són: Sabic PP QR673K, amb un MFI de 25, i Sabic PP QR675K, amb un MFI de 60. A més de destinar els seus recursos a la recerca constant i al desenvolupament dels graus, Sabic demostra el seu compromís amb la comercialització de la seva família de graus de copolímers random mitjançant una cartera de productes cada vegada més àmplia.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Roboshot Week - Última llamada

    Roboshot Week - Última llamada

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

  • Newsletter Plástico

    05/09/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & Rubber

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis