Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Erema mostrará en la K cómo el reciclaje plástico mejora su rendimiento
Eremo: Pavelló 9, estand C05

Eremo mostrarà a la K com el reciclatge plàstic millora el seu rendiment

Redacció Interempreses15/09/2010

15 setembre 2010

Eremo, l'especialista en sistemes de reciclatge austríac representat el Espanya per Protecnic 1967, donarà a conèixer els seus últims desenvolupaments i millores en les àrees d'eficiència i cost de reciclatge plàstic, en la pròxima edició de la fira K. Una de les novetats serà el nou sistema Eremo TVEplus, que es presenta per primera vegada a Düsseldorf.


Com següent pas al desenvolupament provat del sistema d'extrusió TVE d'alt rendiment de desgasificació per a treballs de reciclatge difícils, s'ha millorat considerablement el rendiment de desgasificació i homogeneïtzació. Aquest sistema també inclou nous i millorats components d'instal lació posterior en termes de tecnologia, manteniment i neteja des del capçal granulador fins a la centrifugadora d'assecatge.

 Eremo TVEplus

Eremo TVEplus.

D'altra banda, també es mostren a la fira les possibilitats i beneficis d'altres sistemes de reciclatge de Eremo en processar residus nets de producció i fins i tot residus de post consum. A més de la presentació en detall de sistemes personalitzats per poliolefines i plàstics tècnics, sistemes de reciclatge de PET Bottle-to-Bottle, tecnologies en línia per a produccions directes de films, fibres i fleixos provinents d'escates de PET amb tecnologia Vacurema, incloent filtres automàtics i sistemes de granulat.

La filial de Eremo, 3S de Roitham, la qual està especialitzada en la fabricació de components com ara eixos, cilindres i equips d'entrada per extrusió, també estarà a l'estand. Presentaran dues novetats: un sistema per mesurar el desgast dels cilindres de les extrusores i uns eixos que són particularment resistents al desgast, amb el nou procés Lasex.

L'abast del reciclatge s'amplia considerablement-millora l'eficiència energètica

Amb el desenvolupament addicional de la configuració de l'extrusora TVE, que disposa el filtre en la part anterior a la secció de desgasificació per constituir la tecnologia TVEplus, fins i tot els residus més difícils-incloent films totalment impresos i multicapa que ara estan a l'alça-poden procersarse en un únic pas per obtenir granulat d'alta qualitat.

Els agents de cohesió que estan sempre continguts en les tintes són particularment problemàtics, ja que només s'han descompost parcialment amb les temperatures del procés de la matriu de plàstics i no poden ser eficientment eliminats a la zona de desgasificació de l'extrusora.

Les noves característiques de disseny de l'extrusora TVEplus, en particular la nova part de la claveguera situat entre el filtre i la zona de desgasificació de la massa, assegura que tant el procés com la desgasificació de la massa siguin altament efectius.

El rendiment de filtrat també s'ha incrementat gràcies al disseny millorat de la claveguera de l'extrusora, el qual permet, per a baixes temperatures de la massa, fer que el material flueixi millor, alhora que aconsegueix una producció superior.

 Eremo Vacurema Prime

Eremo Vacurema Prime.

Altres desenvolupaments també obren àmplies possibilitats per a la tecnologia Vacurema, especialment quan es processen escates d'ampolles de PET per obtenir rPET (PET reciclat), el qual és apte per a contacte alimentari tal com es certifica en nombroses entitats nacionals i internacionals.

Per exemple, l'últim desenvolupament d'un compacte cristal · litzador en línia permet que el client mantingui un contingut fiable d'acetaldehid (AA) inferior a 1PP al granulat reciclat de PET.

El valor IV requerit, d'acord amb cada aplicació, pot ser flexiblement aconseguit durant el procés gràcies al concepte modular de Vacurema amb les tecnologies d'etapa Basic, Advanced i Prime (valors de IV similars al PET verge).

Tots els sistemes de reciclatge Eremo van a continuar comptant amb la tecnologia ecoSAVE introduïda el 2010. Aquesta redueix el ja molt baix consum d'energia específica fins en un 10%. Els seus clients no només estalvien en cost energètic, sinó que a més juguen part activa en la protecció del medi ambient gràcies a la reducció d'emissions de CO 2.

Presentada per primera vegada en l'última edició de la K, 3S ofereix eixos armats que utilitzen el procés làser Lasex (enfortiment controlat dels metalls) fins a una longitud de 6 metres i diàmetres des de 50 fins a 500 mm.

Com a exemple, l'armat dels filets de l'eix amb l'àmpliament utilitzat procés PTA (Plasma Transfer Arc) s'aconsegueix una duresa propera a 50 HRC (Rockwell). El nou procés Lasex arriba 57 HRC, a més d'incrementar considerablement la vida útil dels eixos.

Addicionalment, 3S farà èmfasi en la presentació dels seus cilindres resistents al desgast i d'un nou sistema de mesurament del desgast, ambdues millores per extrusores de doble cargol còniques.

Empreses o entitats relacionades

Protecnic 1967, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    19/09/2024

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & Rubber

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis