Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Seda de Barcelona fabricará 1.000 millones de botellas de PET para García Carrión
El contracte, amb una validesa de 5 anys, suposa una facturació anual de 11 milions d'euros

La Seda de Barcelona fabricarà 1.000 milions d'ampolles de PET per a García Carrión

Redacció PU16/12/2008

16 desembre 2008

La multinacional química La Seda de Barcelona fabricarà més de 1.000 milions d'ampolles de PET per a García Carrión, després de la signatura d'un acord per subministrar i gestionar, de manera exclusiva, tota l'activitat de PET-Packaging del productor de vins i sucs del mercat d'alimentació espanyol. Amb una durada de 5 anys, el contracte suposa una facturació anual estimada en 11 milions d'euros per a la divisió de PET-Packaging de La Seda de Barcelona, Artenius Pet Packaging Europe (Appe).
Durant el primer any, La Seda de Barcelona proveirà 190 milions d'preformes des de la seva planta de Casarrubios del Monte (Toledo), el que suposa un total de 6.000 tones de PET. Aquesta quantitat s'anirà incrementant cada exercici i és previsible que s'assoleixin fins a les 7.000 tones de PET. Per augmentar la capacitat de producció de la seva planta toledana, l'empresa realitzarà una inversió aproximada de 2,5 milions d'euros i incrementarà la seva capacitat de producció en 220 milions d'unitats l'any.
Signatura de l'acord entre La Seda de Barcelona i Don Simón
Signatura de l'acord entre La Seda de Barcelona i Don Simón.

Dos nous centres de bufat

A més, l'acord incorpora a l'activitat de la Seda de Barcelona dos nous centres de bufat de preformes ubicats a les instal·lacions de García Carrión a Daimiel (Ciudad Real) i Villanueva dels Castillejos (Huelva). D'aquesta manera, Artenius aporta el coneixement necessari per gestionar el 100 per cent del procés de bufat per a les marques Don Simón i Simon Life en una gran varietat de productes (sucs, nèctars, gaspatxo, sangria, etc.). Professionals qualificats de Appe treballaran a les instal·lacions de García Carrión, ocupant-se de la gestió de les operacions i del manteniment dels equips de bufat dins dels paràmetres de qualitat exigits per cadascun dels seus productes.

Gràcies al seu alt desenvolupament tecnològic, els envasos PET d'Appe permeten mantenir inalterables la frescor i característiques naturals dels productes de García Carrión. La utilització de solucions barrera específiques permeten adaptar l'envàs a la sensibilitat del contingut, perllongant la seva vida útil i garantint les propietats del moment de l'envasat. Des del seu centre de R + D en Bretch (Bèlgica), La Seda de Barcelona investiga i desenvolupa-al costat de García Carrión-els nous envasos de PET de la companyia.

Nova ampolla de PET per a vi Don Simón

La Seda de Barcelona i García Carrión han desenvolupat una nova ampolla de PET per a l'envasament de vi Don Simón. Les preformes i les ampolles es fabriquen a la planta de Appe a Toledo i s'envasen a les instal·lacions que el productor vitivinícola té a Valdepeñas. El nou envàs, orientat a l'envasament de vins de qualitat es tanca amb càpsules estàndard 30 x 60 (alumini o plàstic) i manté la imatge premium dels envasos tradicionals de vidre.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Roboshot Week - Última llamada

    Roboshot Week - Última llamada

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

  • Newsletter Plástico

    05/09/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+iPlastics & Rubber

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis