Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Krauss Maffei desarrolla un nuevo sistema para la producción de TPE-V
Elastòmers termoplàstics

Krauss Maffei desenvolupa un nou sistema per a la producció de TPE-V

Redacció PU03/10/2008
Krauss Maffei Berstorff , representada a Espanya per Coscollola Comercial , ha desenvolupat un sistema de solució innovador per a la producció de TPE-V a través de les tècniques d'enginyeria per a la transformació del cautxú i goma. L'alimentació necessària per al compost del cautxú en l'extrusora compounding de doble-cargol s'aconsegueix mitjançant la utilització d'una extrusora mico-eix curt amb bomba d'engranatges destinada a la transformació del cautxú.

La combinació de l'extrusora mico-cargol amb la bomba d'engranatges proporciona un rendiment d'alimentació d'alta precisió.

Es poden processar làmines de goma tallades a tires sense necessitat d'utilitzar gransa.

L'eficiència del procés i la relació cost-efectivitat són millorades substancialment, ja que el temps exigit i l'elevat cost del procés de pelletización de la goma ja no són necessaris.

Els beneficis oferts pel nou sistema de KraussMaffei Berstorff són significatius sobretot en la producció de materials tous tipus TPE-V. En molts casos, els materials tous TPE-V són produïts utilitzant un oli estès de cautxú EPDM, el qual és força difícil d'pelletizado a causa de la superfície enganxosa i l'ús necessari d'agents separadors.

Alimentació de goma

L'extrusora mono-cargol garanteix una alimentació fiable i la pre-composició del cautxú. Un sistema de control a base de pressió ajusta la velocitat de la extrusora de manera que la bomba d'engranatges inferior està sempre completament plena. La bomba d'engranatges està dissenyada per aconseguir una precisió en l'alimentació volumètrica del cautxú a l'interior de l'extrusora compounding doble-cargol.

Procés Compounding

A l'interior de l'extrusora compounding de doble-claveguera, el cautxú es barreja amb el material termoplàstic, i la reacció d'entrecreuament de la fase del cautxú dóna lloc a la forma requerida de TPE-V.

La morfologia de la fase i les propietats físiques de l'acabat de TPE-V és determinat per la configuració de l'extrusora mico-cargol.

La primera secció de l'extrusora està dissenyada per al compounding i els principals components de la mescla, normalment EPDM i PP, i per a la incorporació d'additius i olis processats. Un entrecreuament dinàmic es porta a terme a les zones de mescla més baixes de l'extrusora. L'última secció de l'extrusora s'utilitza per a la desgasificació per buit.

Elastòmers termoplàstics (TPEs)
Elastòmers termoplàstics (TPEs)

Combinació amb mesclador intern

El nou sistema es pot utilitzar amb un mesclador intern. En aquest cas, cautxú, farcits, olis plastificadores i additius han estat barrejats prèviament en el mesclador intern i s'introduiran en l'extrusora en forma de tires. Amb aquesta solució l'extrusora compounding de doble-cargol és només necessària per barrejar el material termoplàstic, i si fos necessari per a l'agent d'entrecreuament i per realitzar el procés de vulcanització dinàmica.

A causa de la quantitat de propietats d'aquests materials, els elastòmers termoplàstics (TPEs) són cada vegada més importants. Els TPEs poden ser fàcilment processats, tenyits i reciclats. El pes, el consum d'energia, i els costos de facturació són significativament més baixos que l'entrecreuament de cautxú (exemple: EPDM pur). A més els TPE's poden combinar fàcilment amb altres materials termoplàstics així com el polipropilè o la poliamida, ja que permet una integració fàcil tant de components tous com durs.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    19/09/2024

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis