Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a PVC Tres apuesta por la tecnología para afrontar el futuro
PVC Tres és la tercera empresa a Espanya pel que fa a grau d'automatització

PVC Tres aposta per la tecnologia per afrontar el futur

Redacció Interempreses04/10/2008
PVC Tres , empresa constituïda fa 18 anys per a la fabricació, comercialització i muntatge de finestres de PVC, ha utilitzat en la seva producció, des del principi i fins a la data, els Sistemes Kömmerling, pioners en la investigació i desenvolupament de perfils per fusteria exterior .

En la seva dilatada trajectòria, PVC Tres ha executat milers d'obres en tot el territori nacional i treballat amb les constructores més representatives d'Espanya.

En l'actualitat compta amb 3.000 metres quadrats d'instal • lacions a Illescas (Toledo) i amb una línia de producció d'última generació des de la qual dóna cobertura a uns vint distribuïdors a Madrid i la província de Toledo. PVC Tres té en plantilla sis equips de muntatge amb el mateix nombre de camions per al transport i desplaçament a obres, així com un equip més, dedicat al Servei Tècnic.

PVC Tres ha creat la seva pròpia sèrie de productes amb el nom de Decostyl

L'entrada de les noves tecnologies marca el futur de PVC Tres

En vistes de la gran pujada de cota de mercat del PVC en el sector de la finestra, l'any 2000, juntament amb un altre grup, PVC Tres va crear a Alcalá de Henares un centre d'alta producció amb tecnologia d'avantguarda i una capacitat de resposta que la situa com la tercera empresa d'Espanya i la primera quant a grau d'automatització.

Davant les necessitats d'un mercat tan dinàmic i competitiu, l'empresa ha també creat la seva pròpia sèrie, anomenada Decostyl, amb una àmplia gamma de productes alternant a hores d'ara dues sèries dins dels Sistemes Kömmerling, permetent tot tipus de tancaments, ja siguin finestres , portes corredisses, en línia, osciloparalelas, corredisses elevadores, finestres pivotants, portes de carrer, etc.

Casa equipada amb perfils de la nova sèrie de PVC Tres
Casa equipada amb perfils de la nova sèrie de PVC Tres.

Tot això amb una gran varietat de colors, imitació a fusta i lacats en pràcticament tots els colors de la carta RAL.

Amb l'entrada en vigor del Codi Tècnic de l'Edificació, els productes de PVC Tres han donat la màxima qualificació, complint àmpliament les exigències d'aquest. Es disposa d'assaigs i certificats d'empresa, així com del certificat Aenor de producte.
La consolidació i solidesa d'aquesta empresa amb vint anys d'experiència és el que continua donant confiança per emprendre qualsevol tipus de projecte.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación
PVC Tres, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    19/09/2024

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iPlastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis