Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Alta tecnología en la deshumidificación con Dega Drytech
Un mòdul compacte de deshumidificació que pot ser fàcilment instal lat

Alta tecnologia en la deshumidificació amb Degà Drytech

Redacció PU17/06/2008
Celler , un dels majors fabricants mundials d'equipament perifèric per al sector del plàstic, produeix a Itàlia i distribueix de forma global seus equips i ofereix actualment la major gamma de sistemes per al transport i tractament del material del mercat. Alimentadors mono i trifàsics, alimentació centralitzada, assecadors, dosificadors volumètrics i gravimètrics, i sobretot els revolucionaris deshumidificadors Degà Drytech.

La deshumidificació de petites i mitjanes quantitats de polímetres troba la seva resposta natural a la sèrie de deshumidificadors DD30 i DD60 de Degà, distribuïts a Espanya per CTServicio-Centrotecnica . Es tracta d'un mòdul compacte de deshumidificació que pot ser fàcilment instal lat a peu de màquina transformadora ocupant el mínim espai indispensable o també ser instal lat sobre la mateixa. Aquests deshumidificadors disposen d'un sol cartutx de silicats, i si la instal lació està ben dimensionada, és possible assolir amb facilitat un punt de rosada, o de Dew Point fins a -40 º C. També per aquesta sèrie, el control de la temperatura de procés de deshumidificació s'assegura mitjançant el sistema del microprocessador, amb visualització al tauler de control, així com les eventuals alarmes en curs. La regeneració dels silicats és completament automàtica, els temps de cicle són personalitzats pel fabricant per a cada màquina, comparant el model de deshumidificador amb la capacitat de la tremuja amb qui combinada per obtenir el màxim rendiment amb el menor consum d'energia. L'aire de retorn de la tremuja pateix un tractament de pre-refredament, travessant a contra un intercanviador aire-aigua, augmentant així el rendiment i la durada dels silicats.

Imagen

L'original gràfica de la consola de comandament facilita a l'operari la imposició de la temperatura òptima de procés, indicant també el temps mínim de permanència per obtenir una bona deshumidificació de cada material. D'altra banda, els deshumidificadors Degà Dry Tech de la sèrie DD, deshumidificar l'aire de les tremuges d'assecat de grànul amb un punt de rosada que segons la dimensió de la instal lació i les exigències del client, pot arribar a un punt de rosada (Dew point) fins a -45 º C. Amb versions especials és possible arribar a un punt de rosada de -55 º C. El control de la temperatura de procés i del procés de deshumidificació, està assegurat també pel sistema de microprocessador Degà.

Les principals característiques dels equips de deshumidificació Dry Tech de Degà són:

• Control per microprocessador.

• Cicle de treball totalment automàtic.

• Cartutxos de silicats àmpliament dimensionats.

• Termòstats mecànics de seguretat sobre els principals controls.

• Filtres de cartutx sobre l'aire de retorn.

• Carro de transport tremuja-deshumidificador.

• Vàlvules de fluïdificació per via addicional.

• Rellotge programador, diari o setmanal.

• Compte hores de funcionament (per establir el canvi dels silicats).

• Arxiu amb 34 programes de treball dedicats i específics per a cada material.

• Pre Cooler de l'aire de retorn.

• Turbina de procés d'alt rendiment i cabal.

• Fàcil neteja de filtres.

• Programa de funcionament gestionat per PLC.

• Cicle de regeneració amb sonda d'humitat

• Versió amb Dew PQINT -55 º C.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    09/05/2024

  • Newsletter Plástico

    02/05/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis