Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El tour de la inyectora Engel e-max llega a España
"Una de cada sis màquines a Europa ja és elèctrica"

El tour de la injectora Engel e-max arriba a Espanya

10/06/2008
Els passats 3 i 4 de juny, Helmut Roegele va acollir la sisena edició del tour Europe que ha emprès la nova màquina elèctrica Engel e-max. La gira d'aquesta màquina d'alt nivell ja ha viatjat per Bèlgica, Alemanya, Suècia, França i Itàlia, i després d'aquesta aturada a Barcelona continuarà el seu periple cap a Regne Unit, Dinamarca, Països Baixos i Romania. Un viatge amb escales per conèixer en primícia la nova injectora i-max, compacta i íntegrament elèctrica.
Imagen

Per a la presentació de la nova Engel, Helmut Roegele organitzar una jornada de dos dies de durada en col·laboració amb la Fundació Ascamm, el centre tecnològic CTAG i A. Shulman Plastics.

Bernd Roegele, director general de Helmut Roegele va inaugurar l'acte fent un repàs a la història de Engel així com de l'empresa que dirigeix i que representa la marca austríaca des de fa 36 anys. Helmut Roegele compte en el seu haver amb més de dos mil màquines instal·lades a Espanya.

Imagen
Imagen

"Una de cada sis màquines a Europa, d'entre 0 a 400 tones és ja elèctrica"

Javier Freixa de Helmut Roegele va començar la seva xerrada "la màquina compacta amb tècnica d'accionament íntegrament elèctric" en la que va donar a conèixer als allí presents els requeriments que segons la companyia tenen les empreses del sector. Entre les tendències de mercat més habituals destaca, segons Freixa, "màquines totalment elèctriques, amb mínim espai ocupat, d'elevada capacitat, amb gran marge d'aplicació, que aportin estalvi energètic, amplis camps d'aplicació, rendibilitat o disponibilitat".

I és que la màquina elèctrica és cada vegada més important. Segons Freixa, "una de cada sis màquines a Europa, d'entre 0 a 400 tones és ja elèctrica".

Segons va avançar, la unitat in-line de la sèrie e-max és altament dinàmica i arriba a velocitats d'injecció fins a 450 mm / s, que la fa ideal fins i tot per al packaging i una màxima precisió d'injecció fins a 2.800 bar, pel que està destinada a la peça de precisió. La unitat d'injecció és giratòria i l'accionament de corretges encapsulats, per tant, ideal per a sales netes.

Pel que fa al gran marge d'aplicació, disposa d'una guia lineal per a la placa mòbil, permet un mínim desgast del motlle i consta de placa mòbil en construcció de caixa de manera que la rigidesa està optimitzada. Integra a més amb una pantalla LC2000, 15 "Touch Screen, abatible i amb ergonomia de maneig.

La injectora permet el 90 per cent d'opcions tecnològiques que es donen en una màquina d'injecció.

Per la seva banda, el representant de la Fundació Ascamm, Andreu Sancho, responsable de formació, ha posat èmfasi en la necessitat de reduir el consum energètic en la indústria de la transformació. El projecte Recipe, del qual la Fundació Ascamm ha format part tenia com a objectiu donar les eines clau al sector per aconseguir reduir el consum que segons Sancho, té el seu índex de consum més elevat durant la fase de càrrega de la injectora, un 59 per cent del desglossament del consum total d'una empresa.

Així mateix convidar als allí presents a utilitzar un programa de lliure difusió que es pot descarregar en www.recipe.com gràcies al qual, les empreses del sector poden calcular el consum de tots els seus processos i, és que com va avançar "en grans empreses, un estalvi del 20 per cent en els costos energètics poden representar el mateix benefici que un increment de les vendes del 5 per cent ".

"En grans empreses, un estalvi del 20 per cent en els costos energètics poden representar el mateix benefici que un increment de les vendes del 5 per cent"

Biopolímers en l'automoció

Una altra entitat col·laboradora en la jornada d'Helmut Roegele, va ser el Centre Tecnològic d'Automoció de Galícia. Un representant del centre, creat per oferir solucions tecnològiques avançades al sector de l'automòbil que compta amb una injectora Engel de 350 tones, va explicar als allí congregats el projecte Naturplas, orientat a la injecció de biopolímers, gràcies a la recerca de nous materials plàstics renovables .

Un partner de confiança i mètodes de finançament

A. Schulman Plastics intervenir en l'última fase de la jornada on es va posar èmfasi a la reducció de costos mitjançant processos innovadors i per concloure, Deutsche Lísing Equip Rent presentar solucions financeres per a una còmoda finançament per la compra d'una de les injectores i-max.

Imagen

Els arguments per Engel i-max

  • La varietat d'equipament assegura l'òptima adaptació en tots els canvis d'aplicació
  • Unitats d'injecció d'alt rendiment amb pressions d'injecció fins a 2.800 bars i fins a 450 mm / s velocitat d'injecció
  • Top-Perfomance pel que fa a productivitat, seguretat de procés i eficiència energètica
  • Les màquines elèctriques Engel són una alternativa rendible en molts camps d'aplicació
  • Les màquines elèctriques són la tecnologia del futur.
  • Empreses o entitats relacionades

    Centro Tecnolóxico de Automoción de Galicia
    Eurecat (ex Fundació Privada Ascamm)
    Roegele

    Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

    Contrasenya

    Marcar todos

    Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

    Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

    He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

    Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

    REVISTAS

    TOP PRODUCTS

    NEWSLETTERS

    • Newsletter Plástico

      06/06/2024

    • Newsletter Plástico

      30/05/2024

    Enllaços destacats

    Fundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.

    ÚLTIMAS NOTICIAS

    Empreses destacades

    OPINIÓN

    OTRAS SECCIONES

    Serveis