Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Illig, en forma desde hace 60 años
Una empresa en constant evolució

Illiger, en forma des de fa 60 anys

Redacció PU15/10/2006
El fabricant alemany de maquinària de termoconformat representat a Espanya per Helmut Roegele, SA acaba de celebrar el seu 60 aniversari. Des dels seus inicis com a taller de reparació de maquinària, Illiger s'ha anat consolidant com a líder internacional de maquinària de termoconformat.
Des d'un got d'iogurt, una maleta de tapa dura, europalets per a transport de peces de primer equip per al sector automòbil, envasos per bateries o cascs per a bicicletes, en mostra vida quotidiana ens trobem amb innombrables productes, l'origen es remunta a una màquina de termoconformat, un motlle o una planta de producció Illiger.

Actualment Illiger està format per 800 col·laboradors, 750 dels quals en la seva central de Heilbronn a Alemanya.

"Amb la nostra actitud com a família de negocis: àgils en la presa de decisions, i clars en el manteniment de les estructures, som capaços de complir amb els requisits del client".

Aquesta és la filosofia que Illiger segueix des dels seus inicis pel seu fundador Adolf Illiger.

El 1946, Adolf Illiger va començar en el garatge dels seus pares a reparar maquinària, ja que a causa de la 2a Guerra Mundial moltes empreses van ser destruïdes.

El 1948 Adolf Illiger va llançar el seu primer producte al mercat: el trepant vertical.

El 1952 Illiger va assumir el control de la producció d'assecadores de roba per a la companyia d'enginyeria industrial Passat. Va sorgir llavors la idea de la fabricació d'un motlle de termoconformat. I així, amb els coneixements tècnics del taller de reparació i la fabricació d'assecadors, la conversió va ser un èxit.

El 1956, deu anys després de la seva creació, Adolf Illiger fabrica la seva primera planta, convertint-se en líder del mercat internacional. Una màquina de termoconformat per a làmines i planxes de plàstic usant calor i buit, començant així el desenvolupament sistemàtic i la venda estratègica en els diferents mercats. L'ús d'aquests motlles de tercera generació actualment està expandit a nivell mundial.

Als 80 Wolfgang Illiger, fill del fundador i el seu gendre Karl Schaeuble van prendre les regnes de l'empresa i actualment amb Ralf Schaeuble, la tercera generació empresarial està assegurada. A causa de la tendència expansiva del mercat, Illiger disposa de representacions comercials per a 80 països per tal de garantir la proximitat local als seus clients. Karl Schaeuble afirma "Ens definim com una empresa alemanya en un mercat global". Illiger combina l'enginyeria de procés de buit i aire comprimit per escalfar i modelar qualsevol tipus de material plàstic. Les màquines Illiger es milloren i s'ajusten contínuament a les noves tecnologies. Illiger ofereix totes les seves màquines amb les diverses enginyeries de procés com a sistema modular, obtenint així una flexibilitat de producció personalitzada per a cada client. Els components individuals es poden canviar aconseguint una integració en sistemes el més ajustada possible als requeriments del client. Des de l'any passat Illiger està desenvolupant la nova tecnologia IML "etiquetar dins del motlle". L'etiqueta s'insereix durant el model, aconseguint així una decoració personalitzada dels vasos.

foto

Empreses o entitats relacionades

Roegele

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    06/06/2024

  • Newsletter Plástico

    30/05/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis