Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Isopa emprende un programa de seguridad en toda Europa para los productores de poliuretano
El programa "Walk the Talk" pretén reduir els accidents laborals

Isop emprèn un programa de seguretat a tot Europa per als productors de poliuretà

Redacció PU15/05/2006
L'associació Isop ha emprès una iniciativa d'àmbit europeu, per promoure el maneig de manera segura dels productes químics utilitzats en la fabricació de productes de poliuretà. Més que pels productes, equips o procediments empleats, la majoria dels accidents a les fàbriques succeeixen pel comportament. El propòsit del programa''Walk the Talk''d'Isop és aconseguir una reducció significativa dels accidents en el lloc de treball, mitjançant visites de representants de les companyies membres per establir un diàleg actiu sobre comportament segur amb els treballadors i directius.
"La seguretat és i continua sent la nostra prioritat número 1,''va dir el President de Isop Nick Webster. ''No només parlem de seguretat, sinó que actuem.''

Isop representa els productors europeus de diisocianat aromàtics i poliols, les matèries primeres principals en la producció de poliuretans. Tot i un historial de seguretat excel lent, encara ocorren accidents i algunes lesions deguts a una manipulació inadequada d'aquests productes químics. Una major conscienciació, una millor comunicació i un entrenament continu fomentaran un comportament segur i conscient i preparen a la indústria per a les implicacions del Reach, el nou règim regulador de la Unió Europea per als productes químics.

Els poliuretans s'empren àmpliament per a la producció d'aïllament tèrmic, interior d'automòbils, mobles, matalassos, calçat, pintures i recobriments. La lluita contra els riscos d'accidents no és només una qüestió de comportament responsable del negoci, sinó que dóna suport a la competitivitat de la indústria de poliuretà en un clima de competència global creixent.

Isop representa els productors europeus de diisocianat aromàtics i poliols, les matèries primeres principals en la producció de poliuretans
“Mitjançant la promoció contínua d'alts estàndards professionals, estem ajudant als nostres clients i a la indústria en general,“ va dir el Secretari General d'ISOPA Mike Jeffs.

Sota el pla “Walk the Talk“, personal tècnic/comercial de les companyies membre d'Isopa visitaran centenars de fàbriques i instal·lacions de llarg a llarg d'Europa, des d'Irlanda a Polònia i des de Noruega a Turquia. Basat en els principis de la millora contínua, el programa suposa un esforç sostingut a llarg termini.

“Estem fent una crida a tots els usuaris de diisocianatos i polioles perquè contactin amb els seus subministradors i s'uneixin al programa.

L'autocomplaença és el nostre pitjor enemic,“ va dir Jeffs.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    19/09/2024

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & RubberFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis