Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Engel premia aplicaciones innovadoras en inyectoras sin columnas

Engel premia aplicacions innovadores en injectores sense columnes

11/07/2006

11 juliol 2006

Aquest any el "Engel HL-Award" en les categories d'Or, Plata i Bronze han estat atorgades a dues companyies alemanyes i una austríaca: Schneegans GmbH , Emmerich, Alemanya del nord (Or), PARI GmbH, Starnberg, Alemanya del sud ( plata) i Philips Àustria GmbH, Klagenfurt, Àustria (Bronze).
Aquests premis, que reconeixen les aplicacions intel ligents i eficients realitzades en injectores sense columnes, es van lliurar a les companyies Galadon el passat 17 de maig al Centre de Disseny de Linz durant la nit de gala del simposi anual d'Engel.
23 companyies de tot Europa i fins i tot de l'Índia, van presentar els seus projectes "sense columnes". Es va necessitar de la intervenció d'un jurat independent format per professionals representatius de la indústria, de les ciències aplicades i de mitjans de comunicació. A més d'escollir els sis millors projectes, el jurat també va atorgar un premi especial a la continuïtat i al rendiment. Aquest premi es va donar a Erwin Quarder Werkzeugbau GmbH, que va resultar guanyador en les tres edicions anteriors.
Engel està representada a Espanya per Helmut Roegele .
Lliurament de premis al Centre de Disseny de Linz el 17 de maig...
Lliurament de premis al Centre de Disseny de Linz el 17 de maig: presentació del premi d'Or a Jürgen Schneegans (segon per l'esquerra), director general d'Schneegans GmbH, Emmerich / Alemanya, Bärbel Schneegans, esposa del segon director general Dieter Schneegans, yRudolf Gattringer (segon des de la dreta from right), director tècnic en Schneegans GmbH. El premi va ser presentat per en Georg Tinschert (esquerra), President de Engel Àustria, i Peter Neumann (dreta), CEO d'Engel Holding.
Premis
Premis.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    06/06/2024

  • Newsletter Plástico

    30/05/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis