Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Material reciclado de PET recibe certificación para uso alimentario
Una planta pilot de reciclatge de Krone inicia les seves activitats

Material reciclat de PET rep certificació per a ús alimentari

Redacció PU15/03/2006
Des de fa alguns mesos Krone AG de Neutraubling (Alemanya), ofereix una planta compacta de reciclatge ampolla-a-ampolla de PET per embotelladors i transformadors per produir PET apte per a l'envasat d'aliments, obtingut a partir de material PET usat.
L'Institut Fraunhofer per a Enginyeria de Processos i Embalatges certificar recentment que el material de reciclatge obtingut és apte per contacte directe amb aliments.

El material de reciclatge analitzat en una prova de validació normalitzada compleix amb les disposicions de l'ens regulador americà FDA (Food & Drug Administration) en relació amb productes a envasar aquosos, àcids i grassos, tant per a l'envasat en fred i en calent. Igualment, el material compleix amb les directives BfR (Institut Federal Alemany per a l'Anàlisi del Risc). L'estudi confirma per tant que la planta de reciclatge ampolla-a-ampolla de Krone produeix material reciclat apte per a ús alimentari.

L'Institut Fraunhofer confirma: la planta de reciclatge ampolla-a-ampolla de Krone produeix material reciclat apte per a ús alimentari...
L'Institut Fraunhofer confirma: la planta de reciclatge ampolla-a-ampolla de Krone produeix material reciclat apte per a ús alimentari.
L'Institut Fraunhofer va avaluar el mòdul ampolla-a-ampolla com a unitat independent. El mòdul de rentat anteconectado no va ser considerat encara que d'haver estat inclòs, hauria fins i tot millorat el resultat. D'aquesta manera un usuari té la possibilitat d'aprofitar exclusivament el mòdul ampolla-a-ampolla de Krone amb ampolles ja Pre-rentat en un altre lloc i produir material reciclat apte per a ús alimentari.

Segons expressen des d'aquesta empresa, actualment Krone és l'únic fabricant en condicions d'oferir tot el procés de reciclatge ja sigui amb mòdul de rentat o amb mòdul B2B.

L'estudi confirma per tant que la planta de reciclatge ampolla-a-ampolla de Krone produeix material reciclat apte per a ús alimentari

Nova planta pilot

La planta de reciclatge compacta per PET ha estat dimensionada per obtenir 500 kg / ho respectivament 1.000 kg / h de material de reciclatge. En la seva fàbrica de Flensburg Krone inaugura ara una planta pilot a escala 1:10 que inclou tot el procés. Aquesta planta pilot serveix d'una banda per al desenvolupament de components i de processos i per al perfeccionament del procés mateix. Per l'altre banda els clients poden deixar analitzar el seu material específic: d'aquesta manera el procés pot ser ajustat per a cada cas específic. La planta pilot de Kronos és un complement ideal de l'oferta de serveis relacionats amb el reciclatge de PET.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    19/09/2024

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & Rubber

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis