Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Un termoplástico ayuda a reducir el estress laboral

Un termoplàstic ajuda a reduir l'estrès laboral

01/01/2006
Foto de "Un termoplàstic ajuda a reduir l'estrès laboral"

No hi ha dubte que el plàstic ajuda a millorar la nostra qualitat de vida i, en aquest cas, permet treballar de forma més còmoda, a més d'evitar possibles lesions futures.

Es pot dir que la companyia Kraiburg TPE està ajudant a Bosch Power Tools a aconseguir millorar la salut dels professionals de la indústria de la construcció, mitjançant la reducció de la vibració de les seves màquines. Les característiques d'absorció de vibracions que ofereix el compost Thermoplast K, elastòmer termoplàstic (TPE) de Kraiburg TPE ha permès a l'empresa d'eines integrar el seu sistema patentat de reducció de vibracions en tota la seva gamma de fregadores d'angle, d'acord amb la nova directiva europea creada per a combatre aquesta problema industrial.

Les fregadores portàtils creen forts i constants vibracions al tallar o polir metall o altres materials durs. Això causa incomoditat a l'usuari, fatiga la mà i pot implicar, a llarg termini, problemes de salut. Gràcies a la incorporació d'aquest material Bosh Power Tools ha aconseguit reduir un 80 per cent les vibracions d'aquesta gamma de màquines.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    09/05/2024

  • Newsletter Plástico

    02/05/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis