Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Mayor resistencia y durabilidad en luces para pedal de bicicleta

Major resistència i durabilitat en llums per pedal de bicicleta

01/02/2006
Foto de "Major resistència i durabilitat en llums per pedal de bicicleta"

Pedalite és una llum per pedal de bicicleta patentat que no depèn de la bateria amb un sistema d'emmagatzematge d'energia integral. Incorpora en els seus components clau tres polímers d'enginyeria de DuPont que han estat seleccionats per la seva capacitat per suportar un ús dur en condicions extremes. Pedalite ha rebut recentment el Premi 2005 al Disseny de Producte de Consum en els Plastics Industry Awards que es van celebrar al mes de maig a Londres. Pedalite va ser presentat per DuPont en ISPO, la fira internacional d'equipament per esport i moda que es va celebrar a Munic, Alemanya, al mes de juliol.

Pedalite proporciona una visibilitat de 360 graus i una característica única de llum; llança un flash blanc cap endavant, vermell cap enrere i ambre al lateral, el que ajuda a que els conductors es facin una idea de la distància i la velocitat del ciclista.

El representant d'ENL, Richard Gamble, comenta a propòsit de la selecció del material per al producte: Identifiquem la necessitat del niló reforçat amb vidre Zytel per al cos del pedal a causa de l'excel lent estabilitat dimensional del material i la seva resistència als impactes. La resina d'acetat Delrin 100 ST Super Tough (extra fort) va ser seleccionada per al suport del rodament intern i els motlles de la politja de l'eix. Ambdós components estan subjectes a una càrrega elevada i per això l'elecció òbvia era Delrin ".

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    19/09/2024

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & Rubber

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis