Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sidel vende su sopladora PET SBO UniversalTM número cien

Sidel ven el seu bufadora PET SBO UniversalTM número cent

23/02/2006

23 febrer 2006

Tot just vuit mesos després del seu llançament, Sidel ha vingut a Espanya, com a part d'una línia d'embotellament d'aigua mineral, la bufadora de nova generació SBO Universal número cent. Des de la primera màquina SBO Universal instal·lada a Amcor USA, número u mundial de fabricants d'ampolles PET, i el seu llançament al mercat l'abril de 2005, aquesta gamma ha conegut un veritable èxit en el món de l'embotellat. Oferint un guany de productivitat de 23 per cent i una reducció de costos d'operació de 25 per cent, les bufadores SBO Universal han conquerit a fabricants i embotelladors en els cinc continents.
Aigua amb o sense gas, begudes gasoses o sensibles, salses o detergents, les bufadores SBO UniversalTM compleixen amb les exigències de producció de tots els productes envasats en embalatge plàstic. Dissenyada de manera estàndard per a la producció d'embalatges de 0,25 a 3 litres, i properament disponibles per a capacitats de fins a 5 o 6 litres, la gamma s'adapta tant a la producció d'embalatges PET com PP, sense modificació de la configuració de la màquina, amb cadències de producció similars.

Les SBO Universal brinden cadències de producció millorades en 12,5 per cent, és a dir 1.800 ampolles per motlle per hora. Aquest creixement de les cadències ve acompanyat per un important treball de redisseny de preformes i ampolles per tenir en compte les lleis de contracció en les empremtes dels motlles i l'adaptació dels processos.

La centèsima en format Combi

La centèsima SBO UniversalTM, integrada en una línia completa venuda el desembre de 2005 per Sidel al productor d'aigua mineral espanyol Aigües Pascual, serà subministrada en configuració Combi. Dedicada a la producció d'ampolles de 1,5 l d'aigua sense gas, aquesta Combi, formada per 20 llocs de bufat, 100 pics d'ompliment i 15 caps de taponat, té una capacitat de producció de 36.000 ampolles per hora. Lliurada per l'estiu del 2006, la línia completa integrarà equips de les principals marques del Grup: etiquetadora Alfa, encartonada Cermex, paletitzador Simonazzi i transportadors Gebo.
Bufadora PET SBO UniversalTM
Bufadora PET SBO UniversalTM

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    19/09/2024

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis