Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tendencias en el packaging de pescado
El sector s'enfronta a un important repte per aconseguir la diferenciació necessària que li permeti atreure als consumidors a aquest grup de producte

Tendències en el packaging de peix

Redacció Interempresas09/04/2014

Sealed Air presenta una innovació per permetre al sector del peix a Europa cobrir les necessitats de menjar còmode i apetitosa del consumidor, i alhora mantenir-se ben a flotació en termes comercials. En principi, l'abundància de peixos en els oceans és positiva. No obstant això, la conseqüent disminució del seu preu provoca una dura competència en un mercat aparentment estancat. Paral·lelament, el sector s'enfronta a un important repte per aconseguir la diferenciació necessària que li permeti atreure als consumidors a aquest grup de producte, extraordinàriament nutritiu encara que complex, i garantir l'èxit comercial.

La gamma de solucions d'envasament de Sealed Air permet als seus clients europeus exportar molt més lluny, per exemple, a poderosos mercats emergents com Xina, i satisfer a consumidors exigents conproductos d'alt valor afegit que ofereixen més comoditat i una experiència culinària d'alta qualitat. Al mercat  del peix és el desenvolupament conjunt de noves categories de producte per oferir als consumidors un plat de peix o un atractiu snack, en lloc d'un producte independent.

Imagen

Sealed Air ha creat noves categories de productes, des de porcions de peix presentades amb adob o salses fins a sushi microondable. En una recent presentació a productors i minoristes de peix de tot el món, Gonzalo Campos, director del mercat de Peix de Sealed Air, va explicar les possibilitats que ofereix tractar el bacallà de manera similar al salmó, per exemple.

El mercat europeu del salmó atlàntic incorpora una àmplia varietat d'atractives categories que podrien repetir-se amb bacallà de disponibilitat immediata (fumat,marinado o com a part de pastes per untar, menjars preparats, filets frescos o  congelats i unitats senceres fresques). En aquest context, una selecció de productes de la gamma de solucions d'envasament de Sealed Air contribueixen significativament a ajudar a vendre el plat i no el peix. L'envasament al buit skin Darfresh ofereix una protecció segura i contrastada de productes de peix frescos i congelats, mentre que Cryovac Simple Steps permet cuinar al microones pescat i marisc com a porcions marinadas o saborosos kebabs i servir-los en tres simples passos. Cryovac BDF, el film multicapa coextruido amb propietats de barrera antivaho, oxigen i aroma, té així mateix un solvent historial en el sector del peix i marisc, facilitant uns formats i una presentació de productes atractius i incorporat unes característiques úniques de fàcil obertura.

Comoditat com a catalitzador de compra

A pesar que l'Organització Mundial de la Salut assegura que poden aconseguir-se els objectius dietètics recomanats menjant pescat almenys una o dues vegades per setmana, la falta de confiança en l'habilitat per cuinar-los sol eliminar aquesta valuosa font nutricional del menú habitual de les llars. Conscient d'aquesta realitat, Sealed Air s'ha proposat oferir productes de peix amb nous nivells de comoditat per incrementar la freqüència de compra, des de diverses possibilitats de presentació per recolzar la tendència de "menjar a casa com fora" fins a saboroses combinacions de peix i salsa llestes per menjar. Aquí, un contrastat motor de creixement són els sistemes horneables duals de Sealed Air, com les borses Cryovac Oven Ease resistents a la manipulació per cuinar o recalentar productes refrigerats o congelats en el mateix paquet utilitzant forn convencional, de vapor, convecció o microones. Aquest sistema facilita noves receptes i combinacions de sabors que, d'una altra manera, estarien reservades a cuiners altament experimentats i sense problemes de temps. La sostenibilitat és una parteix integrant de l'envàs amb potencial per reduir el temps de cocció en fins a un 20%.

Altres productes de la gamma d'envasos de Sealed Air que augmenten considerablement els nivells de comoditat inclouen, per exemple, la solució Cryovac Sealappeal, apta per a una àmplia selecció de productes de peix casi-ready, que ofereix una vida útil del producte de fins a 7 dies, a més de diverses solucions pasteurizables en el propi envàs. Pel que fa a oportunitats de negoci, Sealed Air està convençuda que hi ha molts peixos en el mar.

Empreses o entitats relacionades

Sealed Air Packaging, S.L.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    09/05/2024

  • Newsletter Plástico

    02/05/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis