Opinió / Entrevistes Info Opinió / Entrevistes

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Isaac Mateo y Eva Rozalén, socios fundadores de Evermak
“Esperar fins a l'últim moment per vendre els actius i no professionalitzar la seva venda fa que les empreses perdin molts diners”

Entrevista a Isaac Mateo i Eva Rozalén, socis fundadors d'Evermak

Redacció Interempresas13/03/2014

Creada l'any 2012, Evermak és una empresa especialitzada en la venda de maquinària per al sector de la transformació de plàstic i d'altres sectors industrials. Els seus objectius són aconseguir que les empreses puguin obtenir la màxima liquiditat per la maquinària que ja no utilitzen o necessiten i vendre maquinària d'ocasió a qui pugui necessitar-la.

Imagen

Quin buit de mercat pretén cobrir Evermak?

Tothom sap el que són els agents immobiliaris. Evermak actua com un “agent mobiliari”, especialitzat en la venda de tot tipus de maquinària industrial usada. Si és un fabricant i subcontracta la neteja de les seves instal·lacions Per què no deixa també en mans d'especialistes la venda de les seves màquines en comptes d'emprar en elles un temps que no té o en comptes de malvendre-les per falta de mitjans?

En aquest sentit, quin missatge els donaria als empresaris?

Esperar fins a l'últim moment per vendre els actius i no professionalitzar la seva venda fa que les empreses perdin molts diners. El nostre missatge és clar: Si vol vendre les seves màquines i obtenir per elles un preu real de mercat, en Evermak treballem per a vostè promocionant la seva maquinària mundialment i recollint les ofertes més altes del mercat. Si en canvi necessita comprar maquinària d'ocasió, li buscarem la que millor s'ajusti a les seves necessitats, tant tècniques com a econòmiques.

Amb quina experiència expliquen?

Des del 2012 hem venut més d'1.300 màquines i equips industrials, el 80% pertanyent al sector de la transformació de plàstic. El 75% d'aquestes màquines ha anat cap al mercat internacional, en països del nord d'Àfrica, Índia i Llatinoamèrica, així com en països de l'Europa de l'Est. La majoria d'aquests equips pertanyien a clients nacionals que han volgut recuperar el màxim possible de la inversió realitzada fa uns anys per poder així invertir ara en maquinària nova i ser més competitius. De forma directa, Evermak ajuda també al fet que fabricants i distribuïdors de maquinària nova, puguin vendre més ràpid els seus productes als seus clients ja que ens ocupem amb rapidesa i èxit de la venda de les màquines a reemplaçar.

Destaqui els avantatges d'utilitzar els serveis d'Evermak…

En Evermak tenim un coneixement profund del mercat internacional de maquinària usada, tant de la compra com de la venda. Disposem d'una àmplia base de dades de compradors nacionals i internacionals que ens permet promocionar les màquines dels nostres clients en els 5 continents. Proporcionem solucions integrals, personalitzades i a mesura perquè els clients que ens encarreguen la venda de les seves màquines puguin seguir amb la seva activitat diària i no hagin d'ocupar-se de res més que de cobrar la maquinària que ens van encarregar vendre al millor preu possible del mercat. A més de la seva promoció i venda, ens ocupem del desmuntatge, la càrrega, el transport i totes gestions d'exportació necessàries.

En aquests moments estem buscant inyectoras, sopladoras i maquinària d'extrusió per a dos importants clients internacionals que necessiten aquest tipus de maquinària usada per ampliar les seves fàbriques

Fins i tot ofereixen finançament….

Als clients que acudeixen a nosaltres perquè volen comprar per a les seves fàbriques maquinària usada, els ajudem a trobar finançament, com hem fet recentment per a diversos clients als quals cap banc els deixava diners per comprar maquinària i seguir endavant amb el seu negoci. Tenim acords amb diverses financeres i ajudem als nostres clients en tot el que podem perquè puguin seguir amb la seva activitat.

Quin és el perfil de client que busca solució en Evermak?

Tenim dos tipus de clients. D'una banda, totes aquelles indústries que disposen de màquines que ja no necessiten, o bé empreses que volen comprar màquines noves i desitgen recuperar part de la inversió realitzada venent les velles. Són clients nostres també companyies en situació d'insolvència, de falta de liquiditat, de tancament imminent o administradors concursals que tenen al seu càrrec fàbriques en liquidació.

Gràcies al nostre treball, hem ajudat al fet que empreses que eren a punt de tancar, hagin aconseguit liquiditat venent-los una de les seves línies de producció. Li hem buscat un bon comprador per a aquella màquina important comprada en temps de bonança i pagada amb tant esforç que, gràcies a la seva venda avui, es pot reemplaçar per una inferior, permetent continuar amb l'activitat adaptant l'empresa a aquests moments de crisis.

D'altra banda, també són clients nostres totes aquelles empreses que necessiten comprar maquinària d'ocasió ben sigui per ampliar la seva producció, per substituir màquines antigues per unes més actuals o fins i tot per a emprenedors que desitgen iniciar la seva activitat industrial.

En aquests moments estem buscant inyectoras, sopladoras i maquinària d'extrusió per a dos importants clients internacionals que necessiten aquest tipus de maquinària usada per ampliar les seves fàbriques.

Més informació: Evermak

Comentaris de l'article/notícia

#2 - mario alzate
22/02/2016 14:56:14
Soy gran conocedor del plástico y d las inyectoras ,sopladoras y extrusoras quisera obtener una inyectora con ustedes mediana gracias 3107416090
#1 - distribuciones plasticas de oriiente
19/12/2015 3:39:05
buenas señores me gustaría tener un vinculo de negocio para inyectar piezas por medio de tu empresa emilianoplast@hotmail .com

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    19/09/2024

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & RubberFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis