Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bernd Roegele elegido presidente del comité organizador de Equiplast

Bernd Roegele triat president del comitè organitzador d'Equiplast

25/04/2013

25 d'abril de 2013

Equiplast, el Saló Internacional del Plàstic i el Cautxú de Fira de Barcelona, compta amb nou president. El Consell d'Administració de Fira de Barcelona ha nomenat al director general del grup empresarial Roegele, Bernd Roegele, president d'aquest certamen, substituint a Vicenç Mateu, qui es manté com a membre actiu del Comitè Organitzador.
Imagen
Bernd Roegele, de 53 anys, té una àmplia experiència en el sector del plàstic i forma part del comitè organitzador d'Equiplast des de fa més de 20 anys. En l'actualitat, és el màxim directiu de l'empresa Roegele de Rubí (Barcelona), companyia fundada, en 1963, pel seu pare, Helmut Roegele, qui en traslladar-se del seu Alemanya natal a Espanya es va establir com a distribuïdor independent de maquinària per a la injecció de plàstic.
En 2013, el grup Roegele celebra el seu 50 aniversari, consolidat com un dels grans distribuïdors de maquinària per a la transformació del plàstic, especialment de fabricació alemanya, suïssa i austríaca. A més, el grup Roegele compta amb la seva pròpia marca de maquinària, Kentya, d'extrusió (laminatges) de plàstics.

Bernd Roegele ha mostrat la seva satisfacció pel nomenament. “És un gran honor i un repte professional i espero estar a l'altura de les circumstàncies en l'objectiu d'impulsar Equiplast, saló amb el qual he col·laborat molt estretament perquè tingui la consideració que es mereix”, ha assenyalat el nou president del certamen.

El sector de la transformació de plàstics a Espanya està integrat per unes 4.000 empreses que donen treball a 100.000 persones i el volum de les quals de vendes supera els 17.000 milions d'euros. La propera edició d'Equiplast, saló de periodicitat trienal, tindrà lloc del 29 de setembre al 3 d'octubre de 2014 en el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona conjuntament amb Expoquimia.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Roegele

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    06/06/2024

  • Newsletter Plástico

    30/05/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis